AutoRai

31-5-2001

Vakantie-Klaar Inspectie bij Nissan dealers

In de vakantie krijgt een auto heel wat te verduren. Daarom is het van het grootste belang dat de auto in topconditie verkeert. De Nissan dealers bieden daarom een Vakantie-Klaar Inspectie aan.

In de vakantie krijgt een auto heel wat te verduren. Zomerse temperaturen, zware bepakking en lange ritten stellen hoge eisen aan motor, remmen en aandrijving. Daarom is het van het grootste belang dat de auto in topconditie verkeert. Een inspectie biedt extra zekerheid. Nissan rijders wordt het, ongeacht het bouwjaar van de auto, heel gemakkelijk gemaakt. Voor slechts 49,50 incl. BTW voeren Nissan dealers een complete Vakantie-Klaar Inspectie uit.

De Vakantie-Klaar Inspectie kan in korte tijd zonder voorafgaande afspraak worden uitgevoerd. Technici controleren de auto op alle vitale punten. Accu, koelsysteem, verlichting, ruitenwisserbladen, banden, V-snaar, schokdempers, remmen, koppeling, uitlaat en vloeistoffen worden gecontroleerd. Alle bevindingen komen terecht op een inspectieformulier.

Als alles in orde is, kan de automobilist met een gerust hart op vakantie. De bestuurder krijgt een Vakantie Mobiliteitspas. Die geeft tot 1 oktober 2001 recht op de 24-uurs alarmservice van Nissan in Nederland en de rest van Europa, 150,- vergoeding van het eigen risico van de verzekering of 150,- korting bij voorruitvervanging, en gratis vervangend vervoer bij schadeherstel, uitgevoerd door de Nissan dealer.

Ook dit jaar profiteert iedereen die bij Nissan de Vakantie-Klaar Inspectie laat uitvoeren van tien Voordeelcheques. Deze cheques geven recht op korting bij de aankoop van allerlei accessoires, zoals een trekhaak, een fietsendrager en hulpveren. Op Nissan accus bedraagt de korting zelfs 45 procent en op remblokken en remschoenen 20 procent. Maar ook radio/cd-combinaties, satellietnavigatie en cruise control zijn een stuk voordeliger met de cheques. De Vakantie Voordeelcheques zijn geldig tot en met 31 juli 2001.

Wie een Vakantie-Klaar Inspectie combineert met een onderhoudsbeurt of APK, ontvangt bovendien de Nissan Mobiliteitspas of de Nissan Mobiliteitspas Plus. Deze passen bieden dezelfde voordelen als de Vakantie Mobiliteitspas, maar hebben een geldigheidsduur van een jaar. Daarbij biedt de Mobiliteitspas Plus als extra betaal- en kredietfaciliteiten.