AutoRai

31-5-2001

Nieuw onderkomen in Eindhoven voor Britse topmerken

Autobedrijf Cito en Cito Motors openen nieuwe dealerbedrijven voor Jaguar, Aston Martin en land Rover.

In aanwezigheid van ondermeer de Eerste Secretaris van de Britse Ambassade, Tony Hennessy, werden onlangs in Eindhoven twee volledig nieuwe dealerbedrijven geopend voor de verkoop en service van Jaguar, Aston Martin en land Rover. Directeur H.A.M.G. van Laarhoven van Autobedrijf Cito en Cito Motors verrichtte de openingshandelingen in aanwezigheid van ruim 700 gasten. Naast de plaatsvervanger van de Britse Ambassadeur bevonden zich onder de aanwezigen ook de Voorzitter van de Raad van Bestuur van Land Rover, Bob Dover, William Bill Donneley, Directeur Sales en Marketing van Aston Martin en Stephen Perrin, bij jaguar verantwoordelijk voor het Europese continent.

Autobedrijf Cito is al weer bijna dertig jaar officieel land Rover dealer. Met de huisvesting van land Rover in een zogenaamd land Rover Experience Centre biedt Autobedrijf Cito haar klanten een bijzondere beleving in de showroom die volledig is ingericht in de stijl van het vermaarde 4x4 merk. Service en dienstverlening zijn ook in de nieuwe huisvesting van het welbekende hoge niveau. De verkoopactiviteiten van Jaguar en Aston Martin worden door Cito Motors behartigd. Voor de verkoop van het uiterst exclusieve Aston Martin is Cito Motors door de fabriek in Engeland zelfs benoemd tot Authorised Distributor.

Topmodel
De merken jaguar en Aston Martin delen weliswaar hetzelfde dak maar in de showroom is een duidelijke scheiding waar te nemen in sfeer en beleving zodat de verschillende, unieke karakters optimaal tot hun recht komen. Een bijzonder moment tijdens de opening vormde overigens de onthulling van het nieuwste topmodel van Aston Martin, de Aston Martin Vanquish. De Vanquish is het absolute topmodel van de Aston Martin modelreeks en wordt aangedreven door een V12 motor met 48 kleppen die een vermogen levert van 460 pk. De Vanquish wordt volledig met de hand gebouwd en is leverbaar als two-seater of 2+2.