P E R S B E R I C H T

Amersfoort / Baarn, 31 mei 2001

Samenwerking Management Support Media en ThreeButtons

Management Support Media en ThreeButtons gaan per 1 juni a.s. een samenwerking aan waarbij het SMS-messagingproduct GroupSMS via ManagementSupport.nl, de portal voor professionele secretaressen en management assistenten, wordt aangeboden.

Vanaf deze datum zullen bezoekers van de secretaresseportal gebruik kunnen maken van de betaaldienst GroupSMS. Daarmee kunnen zij vanaf het internet SMS berichten versturen aan groepen gebruikers. Management ondersteuners kunnen op deze wijze hun managers en relaties gemakkelijker bereiken. Wanneer bijvoorbeeld een vergadering niet doorgaat kunnen zij deze tool alle betrokkenen tegelijkertijd op de hoogte stellen via een SMS-bericht.

ThreeButtons is van mening dat SMS al lang geen hype meer is onder de jeugd alleen. Het product is uitgegroeid tot een professioneel communicatiemiddel en de populariteit ervan heeft inmiddels het bedrijfsleven bereikt. SMS wordt ervaren als een handig en efficiënt communicatiemiddel dat zowel intern als extern kan worden ingezet.

Management Support Media wordt de eerste reselling partner voor GroupSMS, de eerste Nederlandstalige online SMS-applicatie. ThreeButtons hanteert een multi-channel verkoop-strategie. Dit bedrijf biedt al geruime tijd andere ASP diensten 'white labeled' aan via onder meer telecom-operators en webbureaus. Daarnaast verkoopt ThreeButtons ook SMS-abonnementen via haar eigen e-commerce site.


---einde---


- Over ManagementSupport.nl
ManagementSupport.nl ondersteunt professionele secretaressen 24 uur per dag bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. De site biedt nieuws en gevarieerde achtergrondinformatie, checklisten, praktische online workflow tools en een marktplaats waar producten en diensten door de doelgroep worden besteld. ManagementSupport.nl is een product van Management Support Media, uitgever van onder andere Management Support Magazine, het grootste vaktijdschrift voor management ondersteuners in Nederland. Management Support Media is een label van Wolters Kluwer Nederland.


- Over ThreeButtons
ThreeButtons is aanbieder van mobiele internetdiensten (SMS en WAP) voor de zakelijke markt. De diensten zijn onderverdeeld in een drietal 'lines of business': 1. Mobile Marketing Solutions - maatwerk oplossingen voor merken, 2. Mobile ASP Services - online SMS producten op abonnementsbasis en 3. Mobile Productivity Applications - op basis van WAP en in de nabije toekomst GPRS.


-