P e r s b e r i c h t
31 mei 2001

Introductie Content Management Tool 2.0:
Overal ter wereld eenvoudig online een website inrichten, onderhouden, beheren en onsluiting bieden naar externe en eigen bedrijfsapplicaties

Vandaag introduceert Citee de Content Management Tool 2.0 (CMT). De CMT is gebaseerd op moderne webtechnologie en voldoet aan de laatste eisen die in de markt gesteld worden. De CMT maakt het mogelijk waar u ook bent, online een website in te richten, te onderhouden en te beheren. De CMT biedt een overzichtelijke navigatie. Voor het contentbeheer is geen technische kennis nodig, het werkt op dezelfde manier als een tekstverwerkingsprogramma. De CMT maakt het mogelijk om een verbinding naar externe en eigen bedrijfsapplicaties te maken. De website wordt op deze manier een poort tot diverse informatiebronnen en toepassingen.

Overzichtelijke navigatie
Binnen de Content Management Tool wordt de navigatie inzichtelijk gemaakt op dezelfde manier als de gebruiker het van de Microsoft Windows Verkenner/Explorer interface gewend is.

Logisch onderhoud
Voor het onderhoud van een professionele website met de CMT is geen technische kennis vereist. Het maken van een webpagina werkt op dezelfde manier als een simpel tekstverwerkingsprogramma. De pagina wordt via moderne webtechnologie met een volledig aanpasbaar sjabloon (een bijna kant en klaar voorbeelddocument) opgebouwd. Een webpagina kan tekst, links, bestanden en zelfs banners (aanklikbare, vaak bewegende illustraties) bevatten. Dezelfde content kan meermalen op de website geplaatst worden, zelfs als de content elke keer in een andere stijl moet worden weergegeven.

Eenvoudig beheer
In de CMT zijn lees-, schrijf- en publiceerrechten eenvoudig te beheren. De toegangsrechten worden beheerd op een vergelijkbare manier als u gewend bent van de Microsoft Windows serveromgevingen. Door het aanmaken van profielen (profiling) kunt u bepalen welk type bezoeker welke informatie te zien krijgt.

Toegangspoort
Met de CMT biedt u desgewenst toegang tot externe informatiebronnen of bedrijfsapplicaties. De website wordt zo voor de bezoeker één toegangspoort tot diverse informatiebronnen en applicaties.