Datum: 1 juni

Utrecht, 31 mei 2001

Actief en sportief de zomer in met de Recreatiekrant Wandelen, zwemmen en fietsen; in de benen in provincie Utrecht

Vanaf 1 juni is de nieuwe Recreatiekrant weer verkrijgbaar; dé bron van informatie voor toerist en recreant! De krant is de hele maand juni geldig. Sportief en actief de zomer in met deze 3e editie van 2001, boordevol tips om al wandelend of fietsend de provincie Utrecht te ontdekken.

Buitengewoon genieten
Juni is de maand van de wandel- en fietsvierdaagsen. Een aantal dat beslist de moeite waard is, wordt in deze Recreatiekrant uitgelicht. Maar er is nog veel meer te bewegen in de provincie Utrecht! Van marathon tot swingend feest, het is allemaal overzichtelijk ondergebracht in de vertrouwde evenementenkalender. Natuurlijk zijn ook de vaste rubrieken als de kinderpagina en tentoonstellingsladder weer opgenomen, kortom: keus genoeg voor een dagje uit.

Eerste Culturele Zondagen in Utrecht
Vanaf 10 juni zal de zondag in Utrecht nooit meer hetzelfde zijn... Op deze dag vindt de allereerste Culturele Zondag plaats, met een bijzondere traktatie tijdens het Bluesfestival, de Grachtenshuffle. Vanaf vier boten klinken op allerlei gezellige locaties in Utrecht de blues over de grachten. 24 juni is de tweede Culturele Zondag met in de nacht van zaterdag op zondag de Museumnacht. Alles over het juni-programma staat op één pagina bij elkaar.

Bibliotheek en hotel
De Recreatiekrant is nu ook in een groot aantal bibliotheken in de provincie Utrecht verkrijgbaar. Ook hebben steeds meer hotels de krant in huis om aan hun gasten te kunnen aanbieden. Verder is de Recreatiekrant als vanouds gratis verkrijgbaar bij o.a. VVV-kantoren, campings, musea en attracties.


Noot voor de redactie,