BedrijfsautoRAI

31-5-01

Nieuwe DAF kroon op jubileum Swijnenburg

De 25ste DAF is een echte jubileum truck. Voorzien van luchthoorns, zwaailampen, speciale verlichting en speciale uitlaat. Bovendien is het interieur perfect afgewerkt met lederen bekleding, notenhouten dashboard, aangepaste stoffering en verlichting. Een staaltje van goede samenwerking tussen BEST Trucks Dordrecht en Sjaak Kentie Truckspecials.

Internationaal aan de weg timmeren
De firma Swijnenburg is in 1930 opgericht. Destijds werden vanuit Ottoland transportdiensten aangeboden en uitgevoerd. In 1976 nam zoon Albert de zaak over en sindsdien heeft het transportbedrijf een gestage groei doorgemaakt. Van specifiek distributietransport in de Benelux ontwikkelde Swijnenburg zich tot een volwaardig internationaal transportbedrijf met activiteiten door geheel Europa. Inmiddels komt u de opvallend fris uitgeruste, rood gekleurde DAF trucks in geheel Europa tegen.

BEST Trucks Dordrecht waarborgt kwaliteit
De firma Swijnenburg heeft een onvoorwaardelijk vertrouwen in DAF en dealer BEST trucks. De heer Albert Swijnenburg hierover: DAF is ons merk. Dat zijn goede trucks, sterk, economisch aantrekkelijk en bovendien zien ze er prachtig uit. Daarnaast werken wij al zeer lang samen met BEST Trucks Dordrecht met wie we een zeer goede relatie onderhouden. Zij weten waaraan wij behoefte hebben, zijn vakkundig en weten flexibel om te gaan met onze wensen. We vullen elkaar perfect aan, wat leidt tot optimale resultaten en een zeer tevreden klant in mijn persoontje.