BedrijfsautoRAI

31-5-01

Drie nieuwe DAF trucks voor Tillemans Transport

Onlangs heeft de in Helden-Panningen gevestigde transporteur Tillemans drie nieuwe DAF trucks in gebruik genomen. Het betrof een tweetal DAF 85CF 8x4 trucks en één DAF 85CF 6x4 truck met laadkraan en kipper. De trucks zijn besteld bij en afgeleverd door Allers bedrijfswagens in Venlo, met wie de transporteur al vele jaren zaken doet.

Tillemans sterk in asfalt, grondwerk en wegenbouw Het in 1977 opgerichte bedrijf heeft zich in haar bestaan ontwikkeld van een éénmanszaak tot een transportbedrijf met 29 medewerkers. De groei van het bedrijf is mede gestimuleerd door de goede contacten die de heer Tillemans onderhoudt met de Heijmans Wegenbouw en Meulen Weert BV Voor deze grote aannemer verzorgt de transporteur het vervoer van asfalt en zand in Limburg en een gedeelte van Brabant.

DAF een goed merk geleverd door een adequate dealer. Tillemans heeft een transportvloot van 10 voertuigen ter beschikking. Negen trucks zijn afkomstig van DAF. Een bewuste keuze van de heer Tillemans. Hij vertelt: DAF levert mij een perfecte wagen, die niet alleen mooi oogt maar ook buitengewoon goed presteert. Een lage kilometer kostprijs wordt gekoppeld aan minimale stilstand. Bovendien heb ik een perfecte relatie met DAF-dealer Allers Venlo. Die mensen weten waaraan wij behoefte hebben enw spelen daar perfect op in. Bovendien verzorgen zij het nagenoeg al het onderhoud en reparaties aan ons wagenpark op een manier die mij persoonlijk erg aanspreekt. Snel en goed, waardoor ik mijn wagens nooit langer dan noodzakelijk hoef te missen.