Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 31-05-2001 Mediabericht 31 mei (12.00 uur)

VENLO Nieuwe benoemingen politiechefs

VENLO Piet van Hoek de huidige chef basiseenheid Venlo-Centrum wordt waarnemend chef van het district Venlo. Dit in afwachting van een definitieve invulling van de functie districtschef Venlo die vacant is. Tevens zijn er nieuwe chefs benoemd voor de basiseenheden Weert-Zuid en Venray-Centrum en zijn er enkele waarnemingen geregeld.

Bert de Leeuw wordt de nieuwe chef basiseenheid Weert-Zuid. Hij volgt hiermee Jaap Breedveld op die het korps Limburg-Noord gaat verlaten. Bert is momenteel chef basiseenheid Venray-Centrum. Hiermee komt de functie chef basiseenheid Venray-Centrum vrij en deze wordt ingevuld door Hans van de Heuvel, de huidige chef basiseenheid Horst. Over de invulling van de hiermee vrijgekomen functie chef basiseenheid Horst wordt op korte termijn een beslissing genomen. Alle benoemingen gaan in op een in overleg te bepalen datum.

Waarnemingen

Momenteel wordt de functie districtschef Venlo waargenomen door Gert Rademaker, de districtschef van Weert. Rademaker gaat zich weer fulltime richten op het Weertse. In verband met de waarneming van de leiding van het district Venlo zijn er binnen dat district tevens enkele andere waarnemingen geregeld. John Geraedts chef basiseenheid Arcen, Velden, Venlo-Oost gaat de functie van chef basiseenheid Venlo-Centrum waarnemen. Leon Kessels zal naast de cheffunctie in de basiseenheid Blerick ook de waarnemend chef basiseenheid Venlo-Oost worden.