Hewlett-Packard


WERELDWIJD PROGRAMMA VOOR HP SOFTWAREPARTNERS

HP-partners leveren oplossingen op basis van HP Netaction en HP OpenView

Amstelveen, 31 mei 2001 Hewlett-Packard heeft op de HP Business Perspectives 2001 een nieuw partnerprogramma voor softwarepartners aangekondigd: het HP Software Business Partner Program. Daarnaast maakte HP de zes winnaars bekend van de HP Awards for Channel Excellence.

Het HP Software Business Partner Program is bedoeld voor resellers, systeemintegrators, consultants, service providers, OEMs, management service providers en onafhankelijke softwareleveranciers die softwareoplossingen bouwen op - of beheren met - HP Netaction en HP OpenView-producten. HP Netaction software maakt de ontwikkeling, integratie en inzet van nieuwe internetdiensten mogelijk. Het HP OpenView-portfolio verzorgt het complete beheer van deze diensten, zodat de gebruiker het systeem optimaal kan inzetten.

Het programma biedt HP Software Business Partners de volgende voordelen:

Bedrijfsmodellen op maat voor elk soort software business partner, waaronder gerichte kortingsstructuren, utility pricing, compensatieprogrammas voor systeemintegrators die geen reseller zijn en fondsen voor marketing.

Toegang tot een uitgebreide webgebaseerde informatiebron.

Ondersteuning van pre-sales en technici, evaluatie- en demonstratiesoftware en professionele diensten.

Trainingen verzorgd door de HP Software Solutions University, en certificatieprogrammas voor HP OpenView en HP Netaction.

Een sterk channel partner programma is een belangrijke voorwaarde voor softwareleveranciers die hun oplossingen wereldwijd willen verkopen. Zon programma biedt softwareleveranciers toegang tot veel en verschillende inkoopcentra en verrijkt het aanbod van de service providers.

Het HP Software Business Partner Program kent vier deelnameniveaus: geautoriseerd, premier zilver, premier goud en premier platina. Het deelnameniveau hangt af van het niveau waarop de partner verkoop, advisering en implementatie verzorgt.

HP Awards for Channel Excellence
De HP Awards for Channel Excellence worden jaarlijks toegekend aan partners die opvallende oplossingen en succesvolle implementaties realiseren rondom HP-software. Deze partners tonen technische hoogstandjes of zijn toonaangevend in het vinden en sluiten van deals. De winnaars van 2001 zijn Intellect en Compelsolve uit Groot-Brittannië NetScope uit Nederland, Euriscom uit Frankrijk, INSOTEC uit Duitsland en ParaRede uit Portugal.

Partners vinden op http://www.hp.com/go/software/partners meer informatie over het HP Software Business Partner Program.

Hewlett-Packard is toonaangevend leverancier van oplossingen en diensten voor computing en imaging. HP maakt technologieën toegankelijk voor individuen en organisaties. Hiervoor ontwikkelt HP gebruikersvriendelijke apparaten, nuttige
e-services en oplossingen voor een always-on internetinfrastructuur.

HP behaalde in 2000 een omzet van circa 48,8 miljard dollar. In Nederland heeft HP vijf vestigingen waar zo'n 3000 mensen werken. De omzet van
Hewlett-Packard Nederland bedroeg in 2000 ruim 2,2 miljard gulden.

Print Arrow print versie

Privacy verklaring Juridische voorwaarden © 1994-2001 Hewlett-Packard Company