ACTIVE ISP presenteert twee internationale
A-categorie skeeler-teams

Het Active ISP team en het Active Web team zijn klaar voor het nieuwe skeeler seizoen

Amsterdam, 31 mei 2001 - Active ISP, wereldwijd een toonaangevende aanbieder van Internet gerelateerde producten en diensten, presenteert zich vandaag in Nijkerk als hoofdsponsor van twee nieuwe veelbelovende skeeler-teams: het Active ISP team en het Active Web team.

In navolging van de sponsoring van een aantal internationale individuele schaatsers afgelopen winter, is Active ISP nu de trotse hoofdsponsor van deze sterke skeeler-teams. Sportiviteit, snelheid, individualiteit, trots en een internationale omgeving zijn begrippen die zowel in de skeelersport als in het bedrijf Active ISP verankerd liggen.

Het Active ISP team heeft op papier veel in petto voor het komend skeelerseizoen. Coach Koop Talen: "Door de toevoeging van Philippe Boulard aan ons team is het echt een uitgebalanceerde ploeg geworden. Philippe is de man die het tempo hoog moet gaan houden. Om het karwei af te maken hebben we sprinters als Frank Fiers en Davy Willems in huis".

Het Active Web team is een ploeg voor jong talent en bestaat uit vijf heren en één dame: Wencke Depoorter. Aan dit team is ook een meer ervaren rijder, Pawel Zygmunt, toegevoegd. Deze bekende allround lange baan schaatser maakt zijn debuut in het skeeleren. Pawel is de eerste lange baan schaatser die in het zomerseizoen skeelermarathons gaat rijden.

Overige sponsoren zijn Hunter Sportswear, sponsor van de kleding, Kokke Sport, verzorgt de Helmet helmen, SKF sponsort de lagers, Sportsinline International, is sponsor van Mogema speedskating producten en Rien Mulder Sport sponsort Newline onderkleding.

Het Active ISP team: Dhr. Koop Talen, coach (NL) Dhr. Henk Schra, A categorie rijder (NL) Dhr. Marcel Oosten, A categorie rijder (NL) Dhr. Davy Willems, A categorie rijder (BE) Dhr. Frank Fiers, A categorie rijder (BE) Dhr. Philippe Boulard, A categorie rijder (FR) Het Active Web team: Dhr. Gerrit van Keulen, coach (NL) Dhr. Edwin Lagerweij, A categorie rijder (NL) Dhr. Nico van Vleeren, A categorie rijder (NL) Dhr. Wim Bos, A categorie rijder (NL) Dhr. Pawel Zygmunt, A categorie rijder (PL) Dhr. Sven Depoorter, A categorie rijder (BE) Mw. Wencke Depoorter, dames categorie (BE)

Over Active ISP
Active ISP is een wereldwijd toonaangevende aanbieder van Internet gerelateerde producten en diensten met een sterke focus op het midden- en kleinbedrijf.
De onderneming biedt Web-services (waaronder domeinnaamregistratie, hosting, e-mail) en high-end hostingproducten. Diensten als shared database solutions, ASP
en dedicated servers zullen naar verwachting in de zomer van 2001 in Nederland aangeboden worden.

Active ISP biedt al haar diensten aan over een uitermate betrouwbaar, veilig en snel netwerk. Door een hoge mate van automatisering en standaardisering van de geboden oplossingen en de verkoop daar van is Active ISP in staat innovatie en hoge functionaliteit aan te bieden tegen zeer concurrerende prijzen. Daarnaast biedt de onderneming haar klanten een hoge mate van ondersteuning (via het eigen Europese Customer Care centre in Hilversum en een netwerk van partners). Active ISP is ICANN geaccrediteerd en heeft allianties met Microsoft en IBM. De van oorsprong Noorse onderneming heeft vestigingen in 15 landen in Europa en de USA. Bij Active ISP werken momenteel zo'n 200 mensen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Text 100 BV
Dennis Doodeman
Tel: 020 530 43 45
E-mail: dennisd@text100.nl

Active ISP
Judith Franssen
Tel: 020 301 22 59
E-mail: judith.franssen@activeisp.nl