AANKONDIGING XS4ALL
31 mei 2001

XS4ALL VIERT 25.000ste ADSL-AANVRAAG

Op donderdag 31 mei heeft XS4ALL de 25.000ste aanvraag voor ADSL ontvangen. Meneer Spek uit Maassluis bestelde twee ADSL Fast-abonnementen voor zijn bedrijf 'De Bezorgbeer'. XS4ALL en KPN Telecom bieden hem een jaar lang gratis een abonnement aan ter waarde van 175 gulden per maand. Ook krijgt hij de eenmalige aansluitkosten ter waarde van 425 gulden vergoed. Tot 30 juni 2001 geeft KPN 50% korting op de eenmalige aansluitkosten, ook voor ADSL-lijnen die pas in het derde kwartaal van 2001 kunnen worden opgeleverd.

XS4ALL is verheugd over het bereiken van de 25.000 ADSL bestellingen. ADSL is een stabiele en snelle internetverbinding, die de vergelijking met kabelinternet moeiteloos kan doorstaan. Doke Pelleboer, algemeen directeur XS4ALL: "Steeds meer ervaren internetters en bedrijven kiezen voor een ADSL abonnement van XS4ALL. Uit tevredenheidsonderzoek en uit onze ADSL nieuwsgroep blijkt dat vrijwel alle klanten zeer tevreden zijn als de aansluiting eenmaal is opgeleverd. Maar hoe hard KPN ook werkt aan de uitrol, het kan niet snel genoeg gaan voor de mensen die op een snelle aansluiting zitten te wachten."

Op dit moment is ADSL beschikbaar in ruim 200 gebieden. Eind 2001 zullen ruim 250 gebieden gereed zijn voor ADSL internet over het Mxstreamnetwerk van KPN. Een overzicht van deze gebieden vindt u op http://www.xs4all.nl/adsl/aanvragen/beschikbaarheid.html

Meneer Spek is eigenaar van 'De Bezorgbeer', een horecabezorgdienst voor grillspecialiteiten. Bestellingen komen per e-mail binnen in de twee filialen, waar 24 mensen werken. "Met ADSL kan ik mijn filialen permanent verbinden met internet. Voor een serieus bedrijf is dat tegenwoordig noodzakelijk, want steeds meer klanten willen via internet bestellen. De telefonische bestellingen mailt ons callcentre door naar de vestigingen. Die kunnen dan direct aan de slag en de maaltijden binnen een half uur uitleveren." Meneer Spek heeft gekozen voor XS4ALL omdat zijn IT-er dat "de enige goede internetaanbieder" vindt. "Een provider is een stille partner voor mijn bedrijf. Die verbinding moet goed zijn en daar moet ik op kunnen vertrouwen, anders krijg ik mijn bestellingen niet op tijd binnen. ADSL biedt mij de mogelijkheid langdurig online te zijn voor een vast bedrag per maand. Een hoge telefoonrekening is daarmee verleden tijd."

XS4ALL biedt via haar ADSL-website 2 abonnementen aan. Het Basic ADSL abonnement van 99 gulden all-in per maand biedt een downloadsnelheid van 512 Kilobit per seconde, het Fast ADSL-abonnement een snelheid van 1024 Kilobit per seconde. Basic ADSL is tot 10 keer zo snel als een gewone modemverbinding, Fast ADSL tot 20 keer zo snel als een 33K6 inbelmodem. Bij het XS4ALL abonnement zijn daarnaast een uitstekend anti-virus programma en firewall inbegrepen, om naast snel ook veilig te kunnen internetten.

Uitgebreide informatie over ADSL van XS4ALL vindt u op http://www.xs4all.nl/adsl . De website van De Bezorgbeer staat op http://www.bezorgbeer.nl .

Noot voor de redactie,