PERSBERICHT 31 mei 2001

Reigersman (HBG): Geen nieuw bod van BOSKALIS

Carel Jan Reigersman, bestuursvoorzitter van Hollandsche Beton Groep, verwacht niet dat Boskalis Westminster met een nieuw bod zal komen op de bagger-activiteiten van HBG. Dit zegt Reigersman in een interview met FinanceTelevision. Ook is een fusie van andere onderdelen van HBG en Ballast Nedam, waaronder de bouwactiviteiten, voorlopig niet aan de orde. We zijn daar net een reorganisatie gestart. Die moet eerst op de rails staan ; aldus Reigersman.

Over FinanceTelevision:

FINANCETELEVISION is de eerste financieel-economische televisiezender in Nederland en zendt uit op internet via www.financetelevision.nl Dagelijks worden door de eigen redactie twee beursjournaals en diverse reportages en interviews gemaakt. Een van de beursjournaals is om 16.30 uur te zien op de Amsterdamse zender AT5.

Meer dan 65 bestuursvoorzitters en financieel directeuren hebben al voor de camera s van FTV gesproken. FinanceTelevision is gelanceerd op 4 april 2000 en heeft al meer dan 1500 audiovisuele producties gemaakt. FTV verzorgt daarnaast voor 25 beursgenoteerde ondernemingen de webcasts van hun persconferenties. FTV is een onderneming van Bank Labouchere, Nederlands Omroepproduktie Bedrijf NV en MoneyView Nederland NV.

Noot aan de redactie:

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met :

FinanceTelevision BV:

Ronald Luijendijk

Algemeen directeur

020-320 99 75

ronald.luijendijk@financetelevision.nl