Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 31-05-2001 Mediaberichten 31 mei (voorlopig laatste berichten)

NEER Dodelijk ongeval

NEER Bij een verkeersongeval op de Napoleonsweg is donderdagmiddag even voor half 6 een dodelijk verkeersslachtoffer gevallen. De exacte toedracht van het ongeval is op dit moment nog niet duidelijk, maar voor zover bekend is er sprake van een aanrijding tussen een vrachtauto en een personenauto. Politiemedewerkers zorgen op dit moment terplaatse voor een omleiding. Rijkswaterstaat zal zo spoedig mogelijk zorgen voor bebording zodat het verkeer via een grotere weg omgeleid kan worden. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk in een aanvullend bericht.

ROERMOND: 89 PV`s snelheidscontrole

ROERMOND Bij een snelheidscontrole op de Oranjelaan heeft de politie donderdagmiddag tussen 12.15 en 13.30 uur 89 weggebruikers bekeurd omdat ze harder bleken te rijden dan de toegestane 50 km/u. In totaal werden 387 passerende voertuigen gecontroleerd; de hoogst gemeten snelheid bedroeg 89 km/u.

NAPOLEONSBAAN BAARLO: 143 PV`s snelheid

BAARLO Bij twee snelheidscontroles in het project `Samen Minder` op de Napoleonsbaan heeft de politie donderdag tussen 12.30 en 14.30 uur 143 van de 2.075 passerende voertuigen bekeurd omdat ze harder bleken te rijden dan de toegestane 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 75 km/u.