Geachte heer/mevrouw,

De Noodfaculteit Letteren Rotterdam nodigt u hierbij van harte uit tot het bijwonen van het Groot Slotdebat op donderdag 31 mei over de toekomstige letterenfaculteit Rotterdam.

Wetenschappers, schrijvers, dichters en politici zullen met elkaar in discussie gaan over de vraag:

Hoe ziet de ideale Letterenfaculteit Rotterdam eruit?

Het slotdebat begint met korte schetsen van de ideale letterenfaculteit, ingeleid door Cor de Back, door Jana Beranová, Jules Deelder, Saïd El Haji, Feico Houweling en Paul Middellijn. Daarna volgt een paneldebat onder leiding van Lodewijk Ouwens met Prof. dr. Ton Bevers (EUR), Prof. dr. Wiep van Bunge (EUR), Prof. dr. Francisca de Jong (TU Twente), Mr. Manuel Kneepkens (raadslid), Els Kuijper (wethouder van onderwijs) en Hans Peters (BGN).

Deze avond, georganiseerd in samenwerking met het literair café BlaUW, vindt plaats op donderdagavond 31 mei in het Bibliotheektheater aan de Hoogstraat te Rotterdam. Aanvang 20.00 uur.

Aan het einde van het eerste, succesvolle semester blijkt dat er in Rotterdam en daarbuiten brede steun bestaat voor een eigen letterenfaculteit aan de Erasmus Universiteit. Zowel in de pers als in de politiek is veel positieve aandacht aan dit initiatief gegeven.

Dit is het moment voor duidelijke uitspraken. Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld. Graag tot ziens op 31 mei!

Met vriendelijke groet,

de Werkgroep Noodfaculteit Letteren Rotterdam.

RSVP: Graag aanmelden bij het Bibliotheektheater, tel.: 281 6262.

Noteert u ook alvast de collegedata voor het volgende semester: de donderdagen 13 en 20 september, 11 oktober, 1 en 22 november, 6 december, steeds om 20.00 uur in het Bibliotheektheater.

Dit is een mededeling van de Noodfaculteit Letteren Rotterdam
p/a Feico Houweling, Ganzekruid 7, 3068 RK ROTTERDAM
Tel. huis (010) 456 7682 Tel. werk (010) 417 5831
feico@xs4all.nl, website: http://www.xs4all.nl/~feico/noodfaculteit