PERSBERICHT

Gratis MyTrade webwinkel tot 100 producten! Lancering meest uitgebreide gratis webwinkelabonnement op internet door TakeitNow.

Bilthoven - 31 mei 2001 - Een gratis webwinkel aanmaken met een maximum van 100 producten op Internet? Het kan nu via http://www.MyTrade.nl van TakeitNow. Het is een forse uitbreiding van de bestaande Freeshop-functionaliteit binnen MyTrade. TakeitNow implementeert hiermee het meest ruimhartige beleid met betrekking tot het opzetten van gratis webwinkels op internet binnen Nederland en omstreken. Het is de intentie van TakeitNow dat dit drempelverlagende beleid een extra impuls aan winkeliers en designers gaat geven om MyTrade te gebruiken voor het opzetten en integreren van webwinkels in de eigen site. Momenteel zijn er ruim 600 ingeschreven bedrijven en ruim 150 geopende winkel(tjes). Webwinkeliers die doorgroeien kunnen gebruik maken van de meer geavanceerde ecommerce-dienstverlening die TakeitNow in samenwerking met ICEshop.nl levert. Het gaat hierbij om internet-EDI koppelingen naar backoffices van bedrijven en hun leveranciers, en daarbij om betaalkoppelingen ten behoeve van verwerking van onder meer creditcardbetalingen.

Over TakeitNow.com®, http://www.takeitnow.com/
TakeitNow.com® introduceerde op 14 januari 1999 als eerste pure e-seller in Nederland haar webwinkel voor computerhardware en -software. Inmiddels levert TakeitNow 50.000 producten in nauwe samenwerking met verschillende fabrikanten en distributeurs. Belangrijke ontwikkelingen zijn de introductie van de maatwerk-pc (http://www.pcnow.nl/), Take It now Business EdiTion (http://www.tibet.nl) en TakeitNow.be. Daarnaast licenseert TakeitNow haar winkelinfrastructuur aan derden. MyTrade.nl (http://www.mytrade.nl/) en de samenwerking met ICEshop.nl zijn een exponent van deze ontwikkeling. Als incubator participeert TakeitNow in herenkledingzaak Yourshirt.nl en fietsenzaak Futurumshop.nl, en bereidt zij nieuwe participaties voor.

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met:
- TakeitNow/MyTrade, Martijn Hoogeveen, tel 06 54 25 64 76, info@takeitnow.com