UPC N.V.

Nieuwe programmering ExtraTV 1

Rotterdam, 31 mei 2001

UPC KabelTV & Telecom heeft drie extra TV-kanalen met telkens een wisselend aanbod van tv-zenders. Via deze kanalen kan de klant onder andere kennismaken met zenders die via de digitale televisiedienst UPC Digital (voorheen Mr Zap) verkrijgbaar zijn. Extra TV is te ontvangen in Barendrecht, Binnenmaas, Brielle, Cromstrijen, Dordrecht, 's-Gravendeel, Hardinxveld-Giessendam, Heerjansdam, Hellevoetsluis, Leerdam, Nederlek, Oud-Beijerland, Papendrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Rozenburg, Sliedrecht, Spijkenisse, Strijen, Westvoorne, Vlaardingen, Zederik, Zwijndrecht.

In deze gemeenten wijzigt op 28 mei de programmering van Extra TV 1; de tv-zender Club komt in de plaats van Sport1. Club is een themakanaal dat zich richt op onderwerpen als living, interieur en lichaamsverzorging en wordt doorgegeven op kanaal 61+, frequentie 794.75 MHz. Sport1 is vanaf 28 mei te ontvangen via het Startpakket van UPC Digital.

Meer informatie
Klanten met vragen of klanten die Sport1 ook na 28 mei willen ontvangen, kunnen gratis bellen met de klantenservice van UPC Digital: 0800 0603 (optie3). Deze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 22.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 21.00 uur.