Unit 4 NV

AANKONDIGING

Unit 4 Agresso N.V.
gevestigd te Sliedrecht

Aandelensplitsing 2 voor 1

Onder verwijzing naar de statutenwijzigingen waartoe een voorstel is voorgelegd aan de op 23 januari 2001 gehouden buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders en die inmiddels van kracht zijn, deelt ondergetekende mede dat:

* de naam van de vennootschap is gewijzigd in Unit 4 Agresso N.V.;
* de nominale waarde van de gewone aandelen is omgezet van NLG naar EUR en de gewone aandelen, elk groot NLG 0,20 nominaal, zijn gesplitst in twee gewone aandelen, elk groot EUR 0,05. Dit heeft geleid tot een verhoging van het geplaatste kapitaal, die ten laste van de fiscaalvrije agioreserve is gebracht; en

* de gewone aandelen in CF-vorm zijn ingetrokken en worden vervangen door gewone aandelen die belichaamd zijn in een permanent verzamelbewijs van aandelen, een "Global", die zal worden gedeponeerd bij het Nederlands Centraal Instituut voor Giraal Effectenverkeer (NECIGEF).

Houders van aandelen aan toonder ontvangen bericht omtrent deze wijzigingen van hun Bank of Commissionair.

In verband met het bovenstaande dienen de uitstaande gewone aandelen aan toonder, in CF-vorm, met ingang van 5 juni 2001 te worden ingeleverd bij Fortis Bank, Rokin 55 te Amsterdam, ter verkrijging van het dubbele aantal giraal leverbare gewone aandelen, elk groot nominaal EUR 0,05 die belichaamd zijn in voornoemde Global.

Bij aanbieding ter omwisseling door een bank of commissionair dienen de ingeleverde aandelen vergezeld te gaan van een nummerlijst. De stukken dienen te zijn gesorteerd op volgorde van de nummerlijst.

Teneinde de aanbieding ter omwisseling voor aandeelhouders provisievrij te doen geschieden, zal aan de tot de effectenbeurs van Euronext Amsterdam N.V. Toegelaten Instellingen tot en met 28 juli 2001 een provisie worden vergoed van EUR 3,- per depotcliënt.

Aan Euronext Amsterdam N.V. is verzocht de notering met ingang van 5 juni 2001 onder de nieuwe naam en met de nieuwe nominale waarde voort te zetten.

Sliedrecht, 25 mei 2001
De Directie