Aino

Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Aino N.V.

Oproep voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Aino N.V., gevestigd te Houten

te houden op dinsdag 5 juni 2001 om 15.00 uur in Hotel Marriott te Amsterdam, Stadhouderskade 12

Agenda


1. Opening en mededelingen Voorzitter

2. Behandeling verslag Hoofddirectie 2000

3. Vaststelling jaarrekening 2000

4. DĂ©charge Hoofddirectie / Raad van Commissarissen
5. Machtiging Hoofddirectie inkoop eigen aandelen
6. Ontslag lid Hoofddirectie R.C.J. van den Berg
7. Rondvraag en sluiting

De agenda met toelichting alsmede de jaarstukken liggen ter inzage en zijn vanaf 22 mei 2001 kosteloos verkrijgbaar ten kantore van de Vennootschap, Krijtwal 15a, Nieuwegein (tel. 030 6053060), alsmede bij Fortis Bank, Rokin 55 te Amsterdam. Een routebeschrijving kan eveneens ten kantore van de Vennootschap worden opgevraagd.

Houders van aandelen aan toonder, alsmede vruchtgebruikers en pandhouders aan wie het stemrecht toekomt, dienen een schriftelijke verklaring van een bank of andere instelling aangesloten bij Negicef te Amsterdam te overhandigen, waarin wordt bevestigd dat: I de houder gerechtigd is tot een bepaald aantal gewone aandelen aan toonder, die behoren tot haar verzameldepot van gewone aandelen in de Vennootschap;
II de (rechts-)persoon gerechtigd zal blijven tot deze aandelen tot en met de sluitingsdatum van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders.

De verklaring dient uiterlijk op 1 juni 2001 gedeponeerd te zijn bij de Vennootschap. Zij die zich ter vergadering willen laten vertegenwoordigen dienen de volmacht uiterlijk op 1 juni 2001 te deponeren ten kantore van de Vennootschap.

De Hoofddirectie,

18 mei 2001