>

Media Alert

MAXIMISING the VALUE of ePROCUREMENT

Woensdag 6 Juni, Amsterdam

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan European Technology Forum's avond Forum met als thema 'Maximising the Value of eProcurement' Woensdag 6 Juni om 18:00 uur in het Grand Sofitel Demeure Hotel, Oudezijds Voorburgwal 197, Amsterdam.

Het European Technology Forum is de gastheer van een discussie gevoerd door enkele key executives die de IT industrie door het huidige, moeilijke economische klimaat leiden. Na de discussie bestaat er de mogelijkheid voor vragen. Interviews met de sprekers kunnen gearrangeerd worden (perskamer aanwezig).

Sprekers:

Stefan Schambach, CEO, Intershop
De terugkeer van de internet visionair die zijn studies opgaf op de leeftijd van 19 om zijn eigen bedrijf te beginnen, en daarna in 1996 Intershop Communications (nu 1168 werknemers wereldwijd) met zich mee nam van Duitsland naar San Francisco.

Henk de Ruiter, Senior VP, Baan
Na verantwoordelijk te zijn geweest voor de vestiging van Baan in Noord Amerika, en de groei van het bedrijf tot een 1500 werknemers tellende organisatie in zes jaar, nam Henk de Ruiter de rol van European VP van Niku Europe, het Internet Solutions bedrijf, op zich. Vervolgens keerde hij terug voor zijn huidige functie aan het front van de software gigant Baan, waar hij verantwoordelijk is voor de marketing en alliances.

Kees Heesbeen, Group Vice President EMEA, i2 (Market Cap $11billion) Dhr Heesbeen heeft 17 jaar ervaring in de IT industrie. Na 8 jaar bij SAP,is Kees Heesbeen actief in alle industrieën waar i2 (meer dan 5900 werknemers wereldwijd) betrekking op heeft en werd benoemd tot Group Vice president in April van dit jaar als gevolg van succesvolle periode bij EMEA Sales, Public Marketplaces en Alliances.

Gerald Heydenreich, Founder en CEO, Portum
Dhr Heydenreich richtte Portum op in 1999. Portum is Europa's toonaangevende neutral intermediary en provider voor strategic sourcing en negotiation solutions voor ondernemingen en marketplaces. Van Februari 2000 tot Januari 2001, Portum managed voor DM 1bn transacties, en bespaard klanten gemiddeld 12% op hun sourcing activiteiten.

Laurie Mascott, Vice President EMEA, webMethods (Market Cap $1.7billion) Voorafgaand aan zijn huidige functie, bekleedde Dhr. Mascott de functie Vice President Sales EMEA bij webMethods, waar hij een cruciale rol speelde in de expansie van webMethods.
Voorafgaand aan webMethods, was hij 11 jaar actief als Vice President Sales EMEA bij het business software bedrijf, Systems Union, verantwoordelijk voor operaties in centraal en oost Europa.

Daniel Wilson, Vice President Europe, Freemarkets ($591.8 million) Daniel Wilson bekleedt de functie van VP en COO European operations bij FreeMarkets, Inc. sinds Juni 1999. In deze hoedanigheid, is hij verantwoordelijk voor de coördinatie, leiding en expansie van FreeMarkets in de gehele Europese markt..

Over ETF
Het European Technology Forum (ETF) is een Pan-Europees discussie forum voor executives werkend in of adviserend aan de technologie industrie. We hebben jaren gespendeerd aan het opbouwen van een ongeevenaarde industrie database, gebruik makend van de business intelligentie en expertise van de huidige key technology players.

Het resultaat is een krachtig membership fundament van senior executives, advisors en entrepreneurs vanuit heel Europa dat nu een van 's werelds voornaamste technologie netwerken vormt. We verschaffen een milieu attractief voor business succes. Onze discussie avonden en evenementen focusen op de hot technology topics die de huidige markt beinvloeden.

Please provide the name(s) of the journalist(s) who will be attending to Tjeerd Muis, email: tjeerd@euro-techforum.com tel: +44 20 7604 4129

Jurn Hageman
Vice President/ General Manager
Text 100 Public Relations
Global Technology Public Relations

Van Diemenstraat 164 - 166
1013 CN Amsterdam
The Netherlands
Tel: +31 20 530 4332
Mobile: +31 6 51052439
E-mail: jurnh@text100.nl
URL: www.text100.com