Gemeente Den Haag

Persberichten >>

2001-06-01: Den Haag voor kinderen in Kidsgids pag.nr.=7220

Alles wat Den Haag kinderen biedt, staat bij elkaar in de Kidsgids, een inspirerende gids voor gezinnen met kinderen van 0 tot 12 jaar, grootouders, vrienden, familie, meesters en juffen.

Waar vind je de groenste plekjes of leer je iets over een haaienvin? In welke speeltuin word je niet nat als het regent? Wat is er voor kinderen te zien in de musea en op de podia? Wist je dat buurtcentra veel voor kinderen organiseren en dat je speelgoed kunt lenen bij de verschillende speel-o-theken? Ga jij onder de grond in een vleermuisbunker of in een tramtunnel. Wil jij een Indiase dans leren of juist 's nachts naar de sterren turen onder begeleiding? En waar leer je drummen of jeu de boulen?

Nieuwe ouders worden wegwijs gemaakt in de wereld van kinderopvang en babyzwemmen. In de Kidsgids lees je ook welke restaurants kinderen verwelkomen, welke kapper kinderkopjes knipt en bij welke opticien je je eigen bril mag ontwerpen. En niet te vergeten de meer dan 60 manieren om je verjaardag te vieren!

Tot slot nog een aantal pagina kortingsbonnen en een uitneembare evenementenkalender voor op het prikbord. In de Kidsgids staan alle bestaande websites en is daardoor ook te gebruiken als internetgids.

Kidsgids Den Haag is te koop in de boekhandel en bij instellingen die in de Kidsgids staan. Of je kunt hem bestellen via internet. Kijk dan op

www.kidsgids.nl

Kidsgids Den Haag 2000/2001 ISBN 90-76691-02-9 22,50

last update: 6 juni 2001 ;pag.: 7220; auteur: 112