Gemeente Grootegast


Verhuizing gemeentelijke diensten

Zoals u wellicht weet wordt het gemeentekantoor op dit moment ingrijpend verbouwd en uitgebreid. Tijdens deze werkzaamheden zal het overgrootste deel van de medewerkers tijdelijk een ander onderkomen krijgen.
De gemeentelijke diensten zijn nu op de volgende locaties te vinden: Burgerzaken en Ruimte/Vrom/Openbare Werken:
Gebouw van de Rabobank aan de Hoofdstraat. Als u een paspoort, een rijbewijs, een bouwvergunning, een milieuvergunning wilt aanvragen of u wilt iets weten over bouwkavels of de gemeentelijke riolering dan moet u naar de dependance van de gemeente in de Rabobank. In de bank is een publieksbalie, waar u met al uw vragen op het gebied van Burgerzaken en Ruimte terecht kunt.
Ruimte/Openbare Werken:
Medewerkers zijn gehuisvest in de Gemeentewerf aan de Rondweg, maar voor vragen moet u zich melden bij de publieksbalie in de bank. In het oude gedeelte van het gemeentehuis:
In dit deel zijn achtergebleven: het bestuur, de directie, de secretaresses, de voorlichter en de politie. Als tijdelijke ingang is de oude ingang met stoep weer in ere hersteld. Dit oudste deel van het gemeentehuis wordt later opgeknapt en dan zullen ook de huidige "bewoners" moeten vertrekken, maar daarover volgen nog wel publicaties.
Gebouw aan de Schalck:
Voor de diensten in dit gebouw treden er geen wijzigingen op. Algemeen:
Trouwen in het gemeentehuis blijft gewoon mogelijk. Het algemene telefoonnummer van de gemeente blijft voor alle diensten 695 795. Uitgangspunt blijft, dat wij u ook vanuit de tijdelijk nieuwe locaties optimaal van dienst willen zijn. Met ingang van 1 mei 2002 hopen wij de beschikking te hebben over een functioneel gemeentekantoor.