Gemeente Grootegast


Afsluiting Caspar Roblesdijk-De Noord Grootegast Burgemeester en wethouders hebben op 22 mei 2001 besloten om de Caspar Roblesdijk in z'n geheel en de weg De Noord te Grootegast vanaf de tennisbanen af te sluiten voor het doorgaande verkeer en die weg dan wel dat weggedeelte aan te wijzen als recreatief fietspad door middel van het plaatsen van borden. Reden voor dit besluit is dat beide wegen veelvuldig door sluipverkeer worden gebruikt waarvoor zij niet geschikt zijn.
Aanwonenden en eigenaren van landerijen krijgen automatisch van het gemeentebestuur een ontheffing om het fietspad anders dan met fietsen te berijden en te gebruiken.
Huurders van landerijen en eventuele andere belanghebbenden moeten schriftelijk een gemotiveerd verzoek tot ontheffing bij de gemeente indienen. Zij die al een verzoek tot ontheffing hebben ingediend hoeven dat niet nogmaals te doen.
Belanghebbenden kunnen tegen genoemd besluit tot 19 juli 2001 een ondertekend bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 46, 9860 AA Grootegast. Het bezwaarschrift bevat ten minste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar.