'GEMAKKELIJK OVERDAG'
Nieuw aanbod van de VAK

Het nieuwe cursusboekje voor het seizoen 2001-2002 van de Vrije Akademie Delft is uit. In dit nieuwe cursusboekje alle cursussen die vanaf september bij de VAK weer gaan beginnen. Nieuw in het aanbod van de VAK is o.a. het cursusaanbod voor volwassenen overdag.

Dit aanbod onder de noemer 'GEMAKKELIJK OVERDAG' richt zich op iedereen die het prettig en handig vindt om overdag een cursus te volgen. Het nieuwe cursusboekje van de VAK geeft een overzicht wat je als volwassene bij de Vrije Akademie zoal kunt doen.
Met o.a. de cursus VAKvariaties waarin je in vijftien lessen kunt kennismaken met het aanbod van de VAK. Veel cursussen bieden de mogelijkheid om zowel actief als passief met een cursus bezig te zijn. Zoals bijvoorbeeld de cursus Theater Plus een combinatie van zelf toneelspelen en een kijkje voor, en achter de schermen van het theater.

Het aanbod 'GEMAKKELIJK OVERDAG' van de VAK biedt een grote hoeveelheid cursussen op het gebied van tekenen, schilderen en boetseren, bewegen, literatuur, schrijven, muziek en theater of een combinatie daarvan. Heb je altijd al een cursus willen volgen is het er nooit van gekomen schrijf je dan in voor een cursus .