Persbericht

6 juni 2001

Een nieuwe site voor Robopost!

Europa s n°1 in het verspreiden van jobadvertenties op het Internet, zowel op nationaal en als op internationaal niveau, heeft zijn nederlandse Internet site verfraaid en verbeterd.

Naast de reeds bestaande multidiffusie, waarmee jobadvertenties automatisch op meerdere jobboards geplaatst worden, stelt Robopost op zijn vernieuwde site nu ook een tweede innoverende on-line rekruteringsdienst voor, JobScan TM.

De via het multidiffusie programma van Robopost verspreide advertentie verschijnt automatisch en binnen 48 uur op de meest geschikte jobboards voor het gezochte profiel. Voor de adverteerder betekent dit systeem dat hij de ingewikkelde invoer van gegevens ontwijkt en minder overbodige administratie heeft. Bovendien kan hij elke stap in het proces volgen via een uitgebreide rapportering. Daarnaast laat Robopost hem profiteren van zijn tarieven, door formules aan te bieden die 20 tot 35 % goedkoper zijn dan wanneer hij zelf een advertentie op de geselcteerde jobboards zou plaatsen. Met het multidiffusie programma van Robopost spaart de adverteerder dus niet alleen tijd maar ook geld uit!

Het nieuwe programma JobScan TM is een geavanceerde zoekmotor die met een leesvermogen van duizenden CV s binnen enkele minuten heel snel de geschikte kanditaten voor een bepaald profiel kan vinden. Hierbij worden niet enkel de CV databanken van Robopost en zijn partners doorzocht; maar ook nieuwsgroepen en alle CV's in html formaat (bijv. op privé websites).

Robopost werd ontwikkeld door het franse bedrijf AKTOR Interactive, filiaal van de belangrijke europese distributie groep Pinault-Primtemps-La Redoute. In 1999 was AKTOR Interactive laureaat van het nationale concours van vernieuwende technologiën in Frankrijk, en in 2000 werd het ANVAR label voor innovante bedrijven verkregen. Robopost heeft al 2 jaar ervaring met het verspreiden van vacatures op de beste job boards in Frankrijk, Engeland, Duitsland, Nederland en België en is daarmee de n°1 in multidiffusie in Europa geworden. Vandaag blijft Robopost haar technische kennis in dienst van het rekruteren stellen.

Op de vernieuwde site, www.robopost.net kan niet alleen alle nodige informatie over het multidiffusie programma en JobScan TM gevonden worden, maar ook de links naar de andere europese Internet sites. Hierdoor wordt het met Robopost mogelijk om op een werkelijk efficiënte en betaalbare manier op nationaal en europees niveau te rekruteren via het internet.

Sofie Deloof

+32 (0)78/15 43 21

sofie@robopost.com