Sun en BMC Software maken Jiro(tm) technologie-gebaseerd beheer van Sun StorEdge(tm) T3 enterprise serie bekend

PATROL for Sun StorEdge T3 serie levert consistent Storage Management voor BMC Software klanten

Nieuwegein - 6 juni 2001 - Sun Microsystems en BMC Software, toonaangevend aanbieder van enterprise systeembeheer oplossingen, maken de beschikbaarheid van PATROL® for Sun StorEdge(tm) T3 serie bekend. PATROL® for Sun StorEdge(tm) T3 is een Jiro(tm) technologie-gebaseerde BMC Software Knowledge Module(tm) die kan worden gekoppeld aan de Sun StorEdge T3 enterprise serie.
De nieuwe Patrol KM spoort op, legt vast en rapporteert de fysieke toekenning en event informatie aan de Jiro technology-enabled Sun StorEdge T3 serie. Deze informatie kan vervolgens worden gecombineerd met de applicatie intelligentie die beschikbaar is via PATROL waardoor storage events en business processen aan elkaar kunnen worden gekoppeld.

Jiro technologie is een open, gratis verkrijgbare set van API's gebaseerd op het Java(tm) 2 platform die ontwikkelaars een infrastructuur biedt voor het bouwen van interoperabel end-to-end storage management oplossingen voor heterogene omgevingen.

Over Jiro Technologie
Jiro technologie is ontwikkeld door een industrie-breed initiatief en een open forum in het Java Community Process (JPC) programma. Missie is het leveren van een innovatief framewerk voor intelligent resource beheer die de uitdagingen van complexe administratie, gedistribueerde netwerken overwint. Jiro technologie biedt ontwikkelaars een open omgeving voor het creëren en opstellen van storage beheer services en controlling, monitoring en configuratie van verwante data services. Voor meer informatie, bezoek www.sun.com/jiro.

BMC Software
BMC Software is toonaangevend aanbieder van enterprise systeembeheer oplossingen die beschikbaarheid van business garanderen - door bedrijfskritische systemen te onderhouden en te optimaliseren door middel van geautomatiseerd infrastructuurbeheer en unieke service management capaciteiten. BMC Software is een Forbes 500-onderneming en behoort tot de S&P 500-bedrijven. Het bedrijf realiseerde in boekjaar 2001 een omzet van ruim $1,5 miljard. Het hoofdkantoor is gevestigd in Houston, Texas. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd op Schiphol-Rijk en het Nederlandse verkoopkantoor in Nieuwegein.