Gemeente Voorschoten

Aanvraag om bouwvergunning:

Wk 23

* Rembrandtlaan 12; voor het plaatsen van een dakkapel;
* Van Kempenstraat 47; voor het plaatsen van een dakkapel;
* Willem de Zwijgerlaan 39; voor het plaatsen van een dakkapel;
Melding tot bouwvoornemen
:

Wk 23

* De Savornin Lohmanplantsoen 77; voor het vergroten van de woning;
* Wijngaardenlaan 66; voor het plaatsen van een dakkapel;
* Bijdorpstraat 36; voor het plaatsen van een dakkapel;
Bovenvermelde aanvragen en meldingen kunnen bij de afdeling Woningen en Bedrijven van de gemeente (kamer 036) op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur en op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur op afspraak worden ingezien. Indien een vrijstelling op grond van het bestemmingsplan noodzakelijk is, vindt een aparte publicatie plaats. Dat is de eerste gelegenheid om uw zienswijze over de aanvraag gemotiveerd en schriftelijk in te dienen. Indien een bouwvergunning is verleend vindt eveneens een publicatie plaats. Dan biedt de Algemene Wet bestuursrecht de mogelijkheid een gemotiveerd bezwaarschrift in te dienen.

Verleende bouwvergunning:

23-05-2001;

* Prins Bernhardlaan 74; voor het vergroten van de woning;
* Papelaan west 180; voor het veranderen van een kantoor berging;
* Van Kempenstraat 1; voor het veranderen van de zijgevel;
* Sweelinckhof 23; voor het vergroten van de woning;
* Cornelis Jollaan 11; voor het plaatsen van een dakkapel;
30-05-2001;

* Prinses Beatrixlaan 20; voor het vergroten van de woning;
Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden binnen 6 weken na de dag van verzending of uitreiking van de vergunning dan wel aanwijzing tot Rijksmonument of plaatsing op de Gemeentelijke Monumentenlijst (zie bovenstaande data) een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders.

Gelijktijdig kan aan de president van de rechtbank te `s-Gravenhage (sector bestuursrecht), worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed dat vereist.

Inwilliging van dit verzoek kan betekenen dat de bouwactiviteiten onmiddellijk stopgezet dienen te worden. Nadere inlichten omtrent deze procedures kunt u verkrijgen bij de heer h. Wester van de afdeling Bestuurlijke en Juridische Zaken van onze gemeente, (telefoon 071-5600622).