Digitale Gemeente Houten

Informatie avond recreactieplas 't Waal.

vrijdag 1 juni 2001 - Bron: Gemeente Houten

Al geruime tijd wordt gesproken en nagedacht over de mogelijkheden voor een recreatieplas in de uiterwaarden van de Lek ten zuiden van de sluizen bij Hagestein in de Honswijker Waarden. Recent hebben deze plannen vastere vorm aangenomen. Om belangstellenden hierover nader te informeren houdt de gemeente Houten een informatieavond op woensdag 6 juni a.s. in sociaal-cultureel centrum t Gebouw aan de Waalseweg 81 in Tull en t Waal.

De bijeenkomst begint om 20.00 uur, maar bezoekers zijn al vanaf 19.30 uur welkom voor een kopje koffie of thee.

Tijdens de informatieve bijeenkomst wordt een toelichting op de inrichtingsvoorstellen voor de recreatieplas gegeven door initiatiefnemers Recreatieschap de Stichtse Groenlanden en de ontgrondingsbedrijven Dekkers en Ballast Nedam. Daarna is er ruimschoots gelegenheid voor vragen en reacties uit het publiek. De reacties tijdens de bijeenkomst in t Gebouw vormen mede de basis voor voorbereiding van de besluitvorming inzake de recreatieplas door het college van burgemeester en wethouders.

Woensdag 6 juni 2001 wordt in sociaal-cultureel centrum t Gebouw een .

Terug naar het nieuwsoverzicht

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2001 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).