24 uur per dag live 'v anuit de ruimte'

Vanaf 6 juni a.s. kunnen kinderen 24 uur per dag live meevliegen met de MegaTroopers. Het MegaSpaceShip, dat met maar liefst vijf webcams is uitgerust, moet de MegaTroopers naar een nieuwe, leefbare wereld brengen. Iedereen tot 13 jaar kan nu meekijken hoe het er aan boord van het ruimteschip aan toe gaat. In een later stadium kunnen de MegaTroopers ook gebeld worden en zullen er chat-sessies georganiseerd worden. Naast echte live beelden van de webcams, kunnen jonge bezoekers ook gebruik maken van de 741 (!!) pagina's aan informatie en entertainment die de website biedt.

De MegaTroopers zijn 15 jaar geleden uitgezonden nadat er oorlog uitbrak op hun thuisplaneet MegaNova. Het doel van de missie is een nieuwe en bewoonbare planeet te vinden. Na een jarenlange reis door het heelal vliegt het MegaSpaceShip nu in een baan om de Aarde; een tussenstop op weg naar Mars. Als onderdeel van de missie verzamelt het team nu voedsel, water, zaden en informatie om mee te nemen naar Mars om daar een nieuwe wereld te stichten.

Voor antwoorden op alle vragen die de MegaTroopers hebben over de Aarde en de mensen die daar leven, zullen zij zich richten tot kinderen van 9 tot 13 jaar. Deze interviews zullen in een later stadium in 'streaming video' te downloaden zijn op de MegaTroopers- en Tiscali/World Online website.

Alleen kinderen tot 13 jaar kunnen inloggen op www.megatroopers.nl. De interactieve kindercommunity wordt door middel van een vingerafdrukscan afgeschermd van ongewenste bezoekers. Behalve deze screening zijn er diverse andere veiligheidsmaatregelen getroffen om MegaTroopers.nl tot een veilige, maar spannende en boeiende Internetcommunity te maken. Als er eenmaal is ingelogd, treft de jonge bezoeker vermaak, interactiviteit en een schat aan informatie aan, alles zorgvuldig gescreend door de MegaTroopers.

De site www.megatroopers.nl biedt een gratis eigen mailbox, info over alle planeten binnen ons zonnestelsel, hulpverlening, dagelijks vers nieuws, honderden geselecteerde links, alles over soaps, veel games, info over paardrijden en nog veel meer.

Noot voor de redactie/