CDG Europe bv benoemt nieuwe Financial Director

Met ingang van 1 juni 2001 treedt de heer Hans Go bij CDG Europe bv in dienst als Financial Director. Hans is reeds sinds begin januari van dit jaar betrokken bij CDG als interim manager AIP en vanuit die hoedanigheid verantwoordelijk voor de opzet van de AIP-unit.

Hans heeft ruim 10 jaar ervaring met o.a. financieel, operationeel en algemeen management bij nationale en internationale organisaties als Unilever NV, Walls Vietnam & China en Iglo Mora Group, alsmede het opzetten van diverse bedrijven. Met deze achtergrond voegt hij een grote dosis kennis en kunde toe aan het kortgeleden verzelfstandigde CDG Europe bv.

CDG Europe bv is voor Hans een hele duidelijke keuze: "een leuk en jong bedrijf met goede producten en kwalitatief sterke mensen die goed zijn in hun vak. Zeker in deze fase van verzelfstandiging is het professioneel gezien erg interessant". "De komst van Hans Go is een duidelijke versterking binnen de directie op financieel en organisatorisch vlak. Hans neemt de ervaring mee van multinationals als Unilever, hierdoor kan CDG haar positie in de ICT-markt verstevigen voor nu en in de toekomst" aldus Rashied Akrum, Managing Director.

CDG Europe bv levert innovatieve communicatie-oplossingen voor de gekoppelde maatschappij tesamen met haar partners in de automatiseringsmarkt. Alle innovatieve oplossingen zijn gebundeld in de concepten Server-Based Computing, E-Building Technology, Application Service Provision en TechCare. Door deze concepten te combineren met de kunde en kracht van een hooggekwalificeerd reseller-netwerk, is CDG in staat om de eindgebruiker een maatwerkpropositie te bieden van producten en services.

6-6-01 17:42:42
CDG Europe B.V. Postbus 43 2700 AA Zoetermeer Tel. 079 3601300 Info@cdg.nl