Extra seminar studie- en beroepskeuze!!!

Houten door de enorme belangstelling was het Power Check seminar dat in april jl. in Houten is gegeven snel vol geboekt. Daarom geeft het Power Management Team Houten een extra seminar in juni.

Welk opleiding kies je? Welk beroep? Wat zijn je mogelijkheden? Die vragen staan centraal bij het 'Power Check' seminar. Het seminar is bedoeld om jongeren te helpen om een beeld te krijgen van zichzelf en hun toekomst. Het seminar duurt twee avonden en een dag. Daarin kun je jezelf intensief onder de loep nemen en ontdekken wat je sterke en je zwakke kanten zijn. Aan het eind van het seminar kun je in principe naar huis gaan met een toekomstplan dat jou aanspreekt, bij je past en haalbaar is. Het Power Check seminar is voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar.

Talentenworkshop
'Power Check' maakt gebruik van tests en workshops om te zorgen dat je een duidelijk beeld krijgt van jezelf. Op de agenda staan onder meer een talentenworkshop, een persoonlijkheidsprofiel, een beroepsonderzoek en workshops over je waarden en je wensen. Je kunt al voor het seminar met deze workshops aan de slag, want als je je aanmeldt, krijg je een werkpakket thuisgestuurd.

De Stichting Power Management Team is verantwoordelijk voor 'Power Check'. Deze stichting geeft onder leiding van Paul Donders (auteur van het boek 'Creatieve Levensplanning') sinds 1988 cursussen voor jongeren en ouderen over onderwerpen als beroepskeuze, loopbaanbegeleiding, creatief time-management, communicatie, coachen & leidinggeven etc.

En jij?
Wil jij in verband met je keuze voor je vakkenpakket of je vervolgopleiding óók voor de zomervakantie zicht hebben op je mogelijkheden voor een studie- en of beroepskeuze, dan nodigen we je uit deel te nemen aan dit waardevolle seminar.

Voor 25 plussers en ouder die een verandering in hun loopbaan willen of meer inzicht willen krijgen in hun kwaliteiten en mogelijkheden, bieden wij het seminar "Creatieve Levensplanning" aan.

Wanneer?
Het 'Power Check' seminar wordt gehouden op woensdagavond 6, vrijdagavond 8 en zaterdag 9 juni 2001 in Houten. Het is belangrijk dat je je tijdig aanmeldt, want vol is weer vol. Daarnaast omdat je een werkpakket thuis gestuurd krijgt waarmee je je kunt voorbereiden.

Voor informatie en aanmelding&
& bel je met onze trainer in Houten, Irene Kasteleyn Bouman tel. (030) 6378360, of kantoor Power Management Team, tel. (0183) 589192 en vraag naar de folder.