7c7ec 5.jpg

J. D. Edwards certificeert Augeo s PSA-oplossing voor OneWorld

Intelligent Planner automatiseert en optimaliseert projectlevenscyclus voor klanten van J.D. Edwards

Nijkerk, 6 Juni 2001 J.D. Edwards, leverancier van flexibele toepassingen voor samenwerking in de Internet economie, maakt bekend dat het product Intelligent Planner van de Nederlandse Product Alliance partner Augeo Software voldoet aan de certificeringeisen voor integratie met J.D. Edwards OneWorld Xe. Augeo Integration System (AIS), de interface tussen Intelligent Planner en OneWorld, is ontwikkeld door Palazzo Inc., een service partner van J.D. Edwards.

Augeo is een belangrijke partner voor onze Professional Services Automation (PSA)-sector , zegt Onno Draaisma, Country Manager Benelux van J.D. Edwards. Een gecertificeerde interface betekent dat onze klanten de beschikking krijgen over een applicatie die zich in de praktijk heeft bewezen, die naadloos aansluit op de oplossingen van J.D. Edwards en bijdraagt aan de verhoging van de waarde van hun implementatie.

De integratie van Intelligent Planner en OneWorld is uitermate nuttig voor alle organisaties die een eersteklas IT-oplossing nodig hebben voor het beheer van hun interne en externe bedrijfsprocessen, zegt Ernst Jilderda, President en CEO van Augeo Software. Service organisaties zullen een return-on-investment zien in hogere winstgevendheid en -marges en een efficiëntere inzet van middelen. Nu hebben ze één alomvattende oplossing voor alle specifieke vragen in de hele organisatie van traditionele back-office functies tot front-office servicesystemen.

Augeo s Intelligent Planner is een enterprise backbone applicatie die de essentiële bedrijfsfuncties van een professionele service organisatie of groep automatiseert. Intelligent Planner zorgt ervoor dat een bedrijf haar klanten, projecten en middelen organisatiebreed kan beheren. Daarmee breidt het J.D. Edwards OneWorld uit tot een compleet systeem voor het managen van services.

Het Interface Certification Program voor AIS is uitgevoerd in de J.D. Edwards Global Advanced Technology Services (GATS) laboratoria in Denver. GATS Interface Certification zorgt ervoor dat interfaces van derden aangepast zijn aan de oplossingen van J.D. Edwards. Het definieert de criteria en processen op basis waarvan de compatibiliteit wordt getoetst. Alle producten ondergaan hetzelfde certificeringproces om de leverantie van geteste, hoogwaardige en compatible oplossingen aan J.D. Edwards-klanten te verzekeren.

Over Augeo Software
Augeo Software behoort wereldwijd tot de top 5 en is in Europa marktleider op het gebied van Professional Services Automation (PSA). Sinds de oprichting in 1998 ontwikkelt Augeo Software PSA-oplossingen voor Professionele Service Organisaties (PSO's) en richt zich daarbij vooral op corporate IT-afdelingen, Product Development-afdelingen en IT Consultancy-bedrijven. ICT-analisten, waaronder de Gartner Group, Aberdeen Group en IDC, zien PSA als de veelbelovende softwarecategorie die PSO s ondersteunt bij het verbeteren van de bedrijfsvoering en winstgevendheid.

Augeo's toonaangevende product, de webgebaseerde Intelligent Planner, is een complete PSA-oplossing die binnen PSO's fungeert als enterprise backbone. Intelligent Planner stelt PSO's in staat betere resultaten te bereiken, zoals een nauwkeuriger inschatting van opdrachten en budgetten, betere benutting van resources, betere tijdscontrole en een hogere tevredenheid bij klanten en medewerkers. Intelligent Planner wordt wereldwijd door 170 organisaties gebruikt. Klanten zijn ondernemingen als ABB, AXA, Canal+, Carrefour France, CMG, DaimlerChrysler, Deutsche Bank, Fortis, France Telecom Sofrecom, J.D. Edwards, Philips, Renaissance en Schwäbisch Hall.

Augeo heeft kantoren in België, Canada, Duitsland, Frankrijk, Groot Brittanië, Nederland, Spanje, Verenigde Staten en Zwitserland en heeft 120 werknemers. Meer informatie is te vinden op www.augeo.com

Over J.D. Edwards
J.D.Edwards is een leidinggevende leverancier van flexibele, samenwerkende oplossingen voor de Internet economie. De open oplossingen bieden organisaties de vrijheid en mogelijkheid te kiezen hoe ze hun interne toepassingen samenstellen, en hoe ze dit afstemmen met partners en klanten binnen de bedrijfskolom, om zodoende hun voorsprong op de concurrentie te vergroten. Voor meer informatie

Augeo Software
Jeroen Coenen
033-247 36 00
jeroen.coenen@augeo.com

Whizpr
Peter Sips
0317-410 483
augeo@whizpr.nl