> PERSBERICHT
>
>
> Den Haag, 6 juni 2001
>
>
> Ben geslaagd!: Ben feliciteert alle eindexamenkandidaten >
> Ben geeft alle eindexamenkandidaten in deze spannende laatste weken een > steuntje in de rug. Ben heeft 50.000 'Ben geslaagd!' vlaggen gemaakt. > Eindexamenkandidaten die daadwerkelijk de vlag kunnen uithangen, maken > kans op een reischeque ter waarde van EUR1.134,45 (f 2.500,-). De 'Ben > geslaagd!' vlaggen zijn vanaf 5 juni 2001 af te halen bij alle > verkooppunten van Ben.
>
> De spanning voor de Nederlandse eindexamenkandidaten loopt inmiddels flink > op. Ben geeft hen een steuntje in de rug. Wie de boomerangkaart invult, > kan vanaf 5 juni een 'Ben geslaagd!' vlag afhalen bij een van de Ben > verkooppunten. Wie geen boomerangkaart heeft, kan de vlag ophalen en zijn > gegevens invullen op een lijst bij het Ben verkooppunt. De > eindexamenkandidaat maakt kans op een reischeque ter waarde van > EUR1.134,45 (f 2.500,-) of een van de troostprijzen t.w.v. EUR226,88f > 500,- of EUR113,45 f 250,-. Maar dan moet de kandidaat wel daadwerkelijk > de vlag kunnen uithangen. Na de uitslag van de examens, op 15 juni 2001, > trekt Ben 3 winnaars en zal Ben controleren of op deze adressen ook > daadwerkelijk de 'Ben geslaagd!' vlag uithangt. De voorwaarden voor deze > bijzondere Ben actie staan op www.ben.nl.
>
> Over Ben
> Ben Nederland B.V. is een snelgroeiende aanbieder van mobiele > communicatie. De aandeelhouders zijn T-Mobile International (50% - 1 > aandeel) en Belgacom samen met Tele Danmark (50% + 1 aandeel). Ben biedt > producten en diensten aan voor zowel privé- als zakelijk gebruik. Ben > heeft ruim 1 miljoen actieve klanten en Ben is in belminuten en mobiel > dataverkeer de derde aanbieder van Nederland. Met het verkrijgen van een > UMTS-licentie heeft Ben een belangrijke stap gezet op weg naar de derde > generatie mobiele communicatie.
>
>