PERSBERICHT

Gebruikersgroep Selligent CRM-systemen
intensiveert activiteiten

Amersfoort, juni 2001 - "Selligentle", de Nederlandse vereniging van gebruikers van de systemen voor Customer Relationship Management (CRM) van Selligent, gaat de activiteiten nog verder uitbreiden. Aanleiding daartoe is het toenemend aantal Selligent-gebruikers in Nederland en de grote behoefte aan uitwisseling van praktijkinformatie over dit relatief nieuwe vakgebied.

Customer Relationship Management ontwikkelt zich snel tot kritische factor in de bedrijfsvoering. Bij het gebruik van CRM-systemen worden dagelijks nieuwe ervaringen opgedaan en 'practices' ontwikkeld. "Selligentle" richt zich er op de gebruikers actief met elkaar in contact te brengen, zodat zij van elkaars expertise kunnen profiteren. Daarnaast stelt de vereniging zich tot doel activiteiten te stimuleren die leiden tot optimaal gebruik van de software van Selligent.

"Selligentle" telt op dit moment circa 40 (adspirant) leden, waarvan een aantal uit de top-500 bedrijven van ons land. De vereniging opereert geheel onafhankelijk van Selligent S.A., de Belgische producent van CRM-systemen die vorig jaar ook in Nederland een vestiging opende.

Herman Heller, country manager Selligent Nederland: "We zijn blij met een actieve onafhankelijke gebruikersgroep. De vereniging is niet alleen een steun en vraagbaak voor onze klanten, maar ook voor ons. Het is een ideaal intermediair om elkaar over en weer op de hoogte te houden van wensen, ervaringen, visies en ontwikkelingen."

De eerstkomende bijeenkomst van "Selligentle" vindt plaats op 14 juni. Het betreft een gratis workshop met als thema 'Optimalisatie van het gebruik van Selligent'.
Voor de rest van dit jaar heeft "Selligentle" nog twee bijeenkomsten gepland met als onderwerpen 'mailen met Selligent' en 'Queries en reporting in Selligent'. Voorts worden de mogelijkheden onderzocht van een nieuwsbrief, een website en het installeren van op specifieke onderwerpen gerichte werkgroepen.

Informatie over de activiteiten en het lidmaatschap van "Selligentle" kan worden ingewonnen bij secretaris Jan Zijderveld, Groeneveld-Intersafe,
telefoon: 078-652 46 92, e-mail: j.zijderveld@groeneveld-intersafe.nl

Selligent
Selligent S.A. is één van de belangrijke leveranciers van CRM-applicaties en e-business toepassingen in Europa. Het bedrijf levert daarvoor niet alleen de software, maar biedt ook professionele ondersteuning gedurende de diverse projectfasen. Daarbij wordt rekening gehouden met de uiteenlopende culturen en de zakelijke usances in de verschillende Europese landen. Selligent kent meer dan 22.000 gebruikers in middelgrote en grote ondernemingen. Een belangrijke pijler onder de organisatie is het Europese distributienetwerk met eigen vestigingen in de belangrijkste landen van Europa, waaronder Nederland. Het hoofdkantoor van Selligent is gevestigd in Brussel. Meer informatie over de producten en diensten van Selligent S.A. is te vinden op http://www.selligent.com.