Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 6-06-2001 Persbericht district Aa en Dommel

GESTOLEN AUTO GESTRIPT (Vught)

Aan de Kampdijklaan in Vught is dinsdagavond een Opel Astra teruggevonden. Het voertuig was in de nacht er voor vanaf de Esdoornstraat in Sint Michielsgestel gestolen. De auto bleek deels gestript. Spatborden, motorkap, buitenspiegels, koplampen en een aantal motoronderdelen waren verwijderd.

SNELHEIDSCONTROLES (Nijnsel-Sint Oedenrode)

Dinsdagmiddag tussen 15.00 uur en 16.45 uur is op de Sonseweg in Nijnsel een snelheidscontrole gehouden.

Gepasseerde voertuigen: 1840

Toegestane snelheid: 80

Overtredingen: 30

Tussen 17.10 uur en 17.50 uur is er gecontroleerd op de Veghelseweg in Sint Oedenrode.

Gepasseerde voertuigen: 1100

Toegestane snelheid: 80

Overtredingen: 17

INBRAAK (Helvoirt)

In de nacht van dinsdag op woensdag is er ingebroken in een benzinetankstation aan de Rijksweg in Helvoirt. Met stukken trottoirtegels werd de toegangsdeur vernield. Binnen heeft men geprobeerd een tussendeur open te breken. Er worden geen goederen vermist.

INBRAAK (Boxtel)

In de nacht van dinsdag op woensdag is er ingebroken in een bedrijf aan de Staarten in Boxtel. Het is nog niet bekend wat er is weggenomen.

GELDBOETES GEIND (Vught)

Bij controle van de hotelbriefjes van een hotel aan de Bosscheweg in Vught bleek dat aldaar een 34-jarige Tilburger verbleef die bij het Centraal Justitieel Incassobureau nog 6 geldboetes had open staan. Het totaal van de geldboetes, een bedrag van f. 843,75 is door de politie geïnd.

DOORGEREDEN NA AANRIJDING (Boxtel)

Een onbekende bestuurder van een personenauto met aanhangwagen reed vanmorgen op de Schouwrooij in Boxtel het portier van een stilstaande vrachtauto uit de handen van een 38-jarige man uit Kerkdriel. Het portier raakte zwaar beschadigd. De bestuurder van de personenauto is doorgereden zonder zijn identiteit bekend te hebben gemaakt. De aanhangwagen was niet voorzien van een kentekenplaat.

VERNIELINGEN AAN SCHOOL (Vught)

Aan een school aan de Theresialaan in Vught zijn dinsdagavond diverse vernielingen aangericht. Er is graffiti gespoten op muren, ramen en een deur. Een houten poortje en een balk van een klimrek zijn door midden gebroken.