Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 6-06-2001
Persbericht district Land van Cuijk

AANHOUDING VERDACHTE NA BEDREIGING EN WINKELDIEFSTAL

De politie Land van Cuijk heeft dinsdagavond een 31 jarige inwoner van Cuijk aangehouden op verdenking van winkeldiefstal en bedreiging. Personeel van een supermarkt in Cuijk zag dat de man spullen in zijn tas stopte en niet afrekende. Toen hij daarop aangesproken werd reageerde hij erg agressief en ging er vervolgens vandoor. Aan de hand van het opgegeven signalement kon de politie even later in het centrum van Cuijk de verdachte aanhouden. Hij is inverzekering gesteld. De gestolen spullen bleek hij nog bij zich te hebben.

AANHOUDING VERDACHTE VAN ONTUCHT

De politie Land van Cuijk heeft woensdagmorgen een 29 jarige man uit Cuijk aangehouden op verdenking van ontucht met een minderjarige. De ontuchtige handelingen hebben vorige week plaats gevonden in de woning van de verdachte. Gisteren, 5 juni, is het slachtoffer, een 7 jarig kind gehoord in een speciale studio. De verdachte is aangehouden en inverzekering gesteld.

BRAND IN WONING

In de nacht van dinsdag op woensdag brak brand uit in een woning aan het van Speijk in Boxmeer. Vermoedelijk is de brand ontstaan in een prullenbak waar vlak daarvoor een asbak in was geleegd. Een bewoonster is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De woning liep behoorlijke rookschade op. De brand is door de brandweer geblust.

DIEFSTAL C.V. KETELS EN KEUKENAPPARATUUR

Uit in aanbouw zijnde woningen aan de Raamoever in Grave zijn in de nacht van dinsdag op woensdag c.v. ketels en keukenapparatuur gestolen. Op de bouwplaats trof de politie een bestelbus die eerder in de nacht vanaf de Dr. Kanterslaan in Grave was gestolen. Bij deze auto is een gedeelte van de buit teruggevonden.

INBRAAK IN BEDRIJF

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een bedrijf aan de Lange Beijerd in Cuijk. Uit het pand verdwenen electrische gereedschappen waaronder een vorkheftruck en een handpompwagen. Ook mist het bedrijf enkele honderden dozen babyvoeding. De totale schade is nog onbekend.