Voor de agenda
Aankondiging seminar 'ERP en de groothandel'

Op maandag 11 juni 2001 van 13.30 uur tot 18.30 uur organiseert Cap Gemini Ernst & Young het seminar 'ERP en de groothandel' in hotel Jan Tabak te Bussum.
Op dit seminar worden de resultaten gepresenteerd van een onderzoek dat Cap Gemini Ernst & Young heeft verricht naar ERP pakketten voor de groothandel. Naast de presentatie van de onderzoeksresultaten wordt tijdens dit seminar ingegaan op IT trends en logistieke ontwikkelingen binnen de groothandelbranche. Aan de hand van praktijkervaringen van groothandels zullen do's en don't-s van ERP-selectie en ERP-implementatie besproken worden.

De heer Slagmulder, voorzitter van het Nederlands Verbond van de Groothandel, is dagvoorzitter van het seminar. Het programma bestaat uit vier lezingen, waarbij de volgende onderwerpen aan bod komen: * de resultaten van een onderzoek naar de functionaliteiten van ERP-pakketten (P.J. van Tienen, senior manager bij Cap Gemini Ernst & Young);
* e-Commerce in relatie tot ERP (drs. G. van der Burg, marketing- en e-commercemanager bij Ahrends Office Products B.V.); * de praktijk van ERP-selectie en -implementatie (Ir. A. Guijt, IT-manager bij Deli Universal);
* de (IT) gevolgen van ketenlogistiek voor de groothandel (dr. M. van Vliet, vice-president bij Cap Gemini Ernst & Young).

Verder is er een leveranciersmarkt waar deelnemers zich kunnen oriënteren op de Nederlandse ERP-markt. Na de lezingen zal een paneldiscussie plaatsvinden, begeleid door de dagvoorzitter.

De kosten voor dit seminar bedragen Fl. 495,- excl. BTW. Voor meer informatie over dit seminar kunt u contact opnemen met de heer P. Rotering of mevrouw R. Noorlander op telefoonnummer 030-6898853 of via e-mail nlroter1@nl.cgeyc.nl of nlnoorl1@nl.cgeyc.nl.