Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 11-06-2001 Persbericht district Den Bosch

GEZOCHTE AANGEHOUDEN (s-Hertogenbosch)

Zondagmiddag is een 44-jarige Bossche op het Stationsplein in s-Hertogenbosch aangehouden. De vrouw werd sinds medio april gezocht nadat zij niet was teruggekeerd van verlof in een strafinrichting in Veenhuizen.

VERDACHTE AANGEHOUDEN VOOR DIEFSTAL KONINGSKETTING (s-Hertogenbosch)

Zondagavond is een 20-jarige inwoner uit s-Gravenhage bij de Brabanthallen aan de Diezekade in s-Hertogenbosch aangehouden voor diefstal van een gouden ketting. De man wordt ervan verdacht met een mededader een gouden koningsketting van de nek van een 19-jarige inwoner uit Amsterdam te hebben getrokken. De diefstal vond plaats tijdens een feest in de Brabanthallen. Het slachtoffer liep door de diefstal striemen in zijn nek op. De 20-jarige verdachte kon terplaatse door een beveiligingsemployé worden aangehouden. De tweede verdachte nam de benen. De Hagenees is overgedragen aan de politie die hem inmiddels inverzekeringgesteld heeft.

INBRAAK IN SPORTKANTINE (Vlijmen)

Van zaterdag op zondag is ingebroken in een sportkantine aan de Bilderdijkstraat in Vlijmen. Uit het pand zijn o.a. sleutels ontvreemd, of er verder nog iets weg is, is nog niet bekend. De inbrekers hebben in de kantine en belendende ruimten de nodige schade aangericht.

BEKEURD VOOR ALCOHOLGEBRUIK OP DE OPENBARE WEG (s-Hertogenbosch)

Zondagavond zijn op het Stationsplein in s-Hertogenbosch een 26-jarige man en een 39-jarige vrouw zonder vaste-woon of verblijfplaats bekeurd voor alcoholgebruik op de openbare weg.

BEKEURD VOOR SLAPEN IN EEN PORTIEK (s-Hertogenbosch)

Maandagmorgenvroeg is een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats bekeurd voor het slapen in een portiek van een flat aan het Carolushof in s-Hertogenbosch.

COMPUTER ONTVREEMD BIJ INBRAAK (s-Hertogenbosch)

Maandagmorgen is aangifte gedaan van inbraak in een kantoorruimte aan de Parallelweg in s-Hertogenbosch. Uit het pand is een laptop met toebehoren ontvreemd.

ROODLICHTCONTROLE (s-Hertogenbosch)

Maandagmorgen zijn bij een roodlichtcontrole op de kruising Maaspoortweg / Larenweg in s-Hertogenbosch acht automobilisten bekeurd voor het rijden door rood.

AANHANGWAGEN ONTVREEMD VAN BOUWTERREIN (s-Hertogenbosch)

Maandagmorgen is vanaf een bouwterrein aan de Salvator Allendelaan in s-Hertogenbosch een aanhangwagen ontvreemd. Het betreft een éénassige aanhanger, merk Saris, met het kenteken PJ-FN-35. Een van de werknemers had een bestelbus met de aanhangwagen weg zien rijden.