Provincie Drenthe

Werkzaamheden fietspad De Kiel-Noord-Sleen

Assen, 1 juni 2001
Nummer: 00-050



Op maandag 11 juni begint aannemer Snitjer bv uit Tynaarlo met onderhouds-werkzaamheden aan het fietspad langs de provinciale weg N376 tussen De Kiel en Schoonoord. De provincie Drenthe laat de bestaande asfaltverharding in de gedeeltes buiten de bebouwde kom vervangen door beton. De werkzaamheden zijn voor de bouwvak afgerond. Na de bouwvak wacht het gedeelte van Schoonoord tot aan de kruising met de N381 (weg Emmen-Drachten) dezelfde behandeling.

Het fietsverkeer moet gedurende de werkzaamheden gebruikmaken van de weg. Daarom geldt ter plaatse een snelheidbeperking en een inhaalverbod voor het verkeer.
Omdat het beton minimaal 20 dagen moet uitharden krijgen de erfaansluitingen op en zijwegen van de weg een brugconstructie over het fietspad heen. Zo kan iedereen ongehinderd zijn perceel of oprit bereiken en zijn omleidingen nagenoeg niet nodig.



Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stafgroep Communicatie van de provincie, telefoonnummer (0592) 365265, faxnummer (0592) 357188
E-mail: communicatie@drenthe.nl