Carros

GMC Yukon XL Denali

You'll be impressed

(11 juni 2001)

Import USA Cars is al meer dan 10 jaar importeur van luxe Amerikaanse Sport Utilty Vehicles, Luxury cars, Pick Up's, Limousine's en Conversion Van's. Veel Amerikaanse automobielen, zoals de Hummer, Lincoln Navigator, Chevrolet Suburban en de Ford Excursion, worden door ons geïmporteerd.

Bijzonder trots zijn wij dat we de nieuwe GMC YUKON XL DENALI in onze showroom hebben staan. Een SUV met bijzonder aansprekende kenmerken. De 6.0-liter achtcilindermotor is goed voor 320 pk, en dat is meer dan genoeg om deze 5,57 meter lange en 2 meter brede mastodont vooruit te brengen. Deze afmetingen zorgen er voor dat de 6 of 7 personen (afhankelijk van de gewenste uitvoering) met hun bagage ruim kunnen plaats nemen. De climate control is net als de
Bose-geluidsinstalatie ook door de passagiers achter te bedienen. Terwijl de bestuurder naar de radio luistert, zitten de achterpassagiers in hun (verwarmde) lederen fauteuils naar de standaard CD-wisselaar te luisteren.

Hoewel de "gewone" GMC YUKON al een imposante Four Wheel Drive is, is de GMC YUKON XL DENALI een uitvoering met nog meer style en luxe.