PERSBERICHT

StreamServe en Improve Information Systems sluiten partnerovereenkomst

oplossing zorgt voor perfecte communicatiemogelijkheden tussen klanten, partners en leveranciers

11 juni 2001, Delft

StreamServe B.V., leverancier van eBusiness Communicatie software, heeft een partnerovereenkomst gesloten met Improve, toonaangevende leverancier van financiële en logistieke software voor middelgrote bedrijven in Nederland. Deze overeenkomst maakt het voor Improve mogelijk om de StreamServe technologie aan te bieden aan de volledige klantendatabase van Improve in Nederland.

Door het Improve product aan te vullen met de software producten van StreamServe wordt het voor Improve-klanten mogelijk gebruik te maken van deze software oplossing en op deze wijze steeds voor te blijven op de concurrentie.

"Uit ervaring weten we dat er een grote vraag is naar gepersonifieerde bedrijfscommunicatie - Dit geeft onze bestaande en nieuwe klanten de mogelijkheid om op individuele wijze te communiceren met hun klanten. Daarom is een partnerovereenkomst met StreamServe voor Improve van belang", aldus Jan Leppink, Directeur Marketing, Improve.

"Deze partnerovereenkomst met Improve is wederom een bevestiging dat we vooraan staan met het leveren van eerste klas producten en diensten", aldus Jan van Buren, Managing Director, StreamServe Benelux.

Klanten die gebruik maken van de StreamServe en Improve technologie, kunnen belangrijke data output, zoals bijvoorbeeld alle informatie rondom orders uit hun ERP-oplossingen, volledig inrichten op basis van hun eisen en de voorkeur van de klant. Vervolgens kan deze informatie worden verstuurd via een variëteit aan mogelijkheden zoals printer, fax, e-mail, file transfer, internet of mobiele telefoon, gebruik makend van tal van dataformaten zoals HTML, XML, PDF, SMS, Tif, PCL, Postscript, e.v.a.

Improve
Improve Information Systems BV is een Nederlands Systeemhuis, met meer dan 130 medewerkers, dat eigen software ontwikkelt voor logistiek-en en administratief management. De applicaties zijn database- en platform onafhankelijk. IMPROVE ERP Software is een geïntegreerd, modulair systeem met als kernfunctie een module "resultaatmanagament". Met deze module worden op basis van Kritische Succes Factoren resultaatmetingen gerealiseerd en de bedrijfsprocessen binnen de organisatie bewaakt.

Al meer dan 25 jaar ontwikkelt Improve Information Systems BV applicaties die reeds meer dan 600 klanten een voorschot geven op de toekomst. Dit doet zij met zoveel succes, waardoor IMPROVE ERP software inmiddels een marktleiderspositie heeft verworven. Wij realiseren ons terdege dat IT er is voor de mens en niet andersom. Het gaat uiteindelijk om de oplossing, de techniek is slechts een middel daartoe. Daarom zijn wij in de eerste plaats een dienstverlener en dat merkt u aan onze instelling en aanpak.

StreamServe
StreamServe is leverancier van eBusiness Communicatie software. De oplossingen stellen bedrijven in staat om hun bedrijfsinformatie te regelen en te onderhouden. De stroom aan bedrijfsinformatie met klanten, leveranciers en eMarketplaces wordt via StreamServe gepersonifieerd en geautomatiseerd.

StreamServe werd in 1995 opgericht in Zweden. De afgelopen vijf jaar hebben we een explosieve groei meegemaakt. Momenteel zijn er ook kantoren in Nederland (Benelux), de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Finland en Noorwegen. StreamServe heeft wereldwijd meer dan 2000 klanten, in diverse branches, zowel in de nieuwe als oude economie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Bianca Schraag, Marketing
StreamServe Benelux
Papsouwselaan 119t
2624 AK Delft
tel. 015 2516990
fax. 015 2516999
e-mail: bianca.schraag@streamserve.nl
of bezoek: www.streamserve.nl

Hans Broer, Marketing Communication Manager
Improve Information Systems
Van 't Hoffstraat 22
3863 AX Nijkerk
tel. 033 2476700
fax. 033 2476787
e-mail: h.broer@improve.nl
of bezoek: www.improve.nl