Persbericht Telecomadvies.nl

Vergelijkingstools voor breedband internet

Telecomadvies.nl heeft een unieke breedband vergelijkingstool ontwikkeld. Op www.telecomadvies.nl zijn de ADSL & Kabel postcode check en de ADSL & Kabel vergelijking te vinden. Middels 21 selectiecriteria komt u er eenvoudig achter welk breedband abonnement het best bij u past. Met de postcode check ziet u direct of ADSL of kabel in uw omgeving beschikbaar is en waar u zich kunt aanmelden. Mocht ADSL of kabel niet beschikbaar zijn, dan geeft Telecomadvies.nl een waarschuwing zodra het wel mogelijk is.

De markt voor breedband internet is binnen een jaar volwassen geworden met meer dan 20 ADSL aanbieders en een evenredig aantal kabel-exploitanten. Door het grote aanbod aan producten en diensten is het niet altijd duidelijk welk pakket beschikbaar is of het beste aansluit bij de wensen en behoeften van particuliere en zakelijke internetgebruiker.

Telecomadvies.nl biedt, net als bij mobiele en vaste telefonie, nu een range aan vergelijkingsmogelijkheden met directe aanmeldservice. Het evalueren van alternatieven kan op zowel objectieve informatie als door het raadplegen van de vele recensies die gebruikers op de website hebben achtergelaten.

Over Telecomadvies.nl:
Telecomadvies.nl is in 1999 gestart met het on-line aanbieden van gratis beladvies. Via het concept leren, vergelijken & kopen biedt de website een one-stop shop voor alle gangbare telecom-diensten en producten in Nederland.