Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 11-06-2001 Persbericht district Land van Cuijk

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Bij een verkeersongeval op de Beugenseweg in Boxmeer is zondag rond 19.00 uur een inwoonster van Boxmeer (leeftijd onbekend) gewond geraakt. Een 50 jarige inwoner van Boxmeer wilde vanaf de A77 de Beugenseweg oprijden en zag daarbij een naderende auto op de Beugenseweg over het hoofd waarin het slachtoffer en haar echtgenoot zaten. De vrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Boxmeer gebracht.

ONDER INVLOED

Een 35 jarige inwoner van Boxmeer is zondag bekeurd wegens rijden onder invloed van alcohol. De man werd gecontroleer op de Provincialeweg in Beugen nadat surveillerende hadden gezien dat hij diverse autos inhaalde via voorsortorteervakken en doorgetrokken strepen. Na de blaastest kreeg hij een rijverbod van 7 uren en is zijn rijbewijs ingevorderd. Voor alle overtredingen wordt proces-verbaal opgemaakt. Op de Hertraksestraat in St. Agatha is zondagavond een 30 jarige man uit Cuijk bekeurd. Na de blaastest kreeg hij een rijverbod van 6 uren en is zijn rijbewijs ingenomen. Een 44 jarige man uit Beers is op de Graafsedijk in Beers bekeurd wegens rijden onder invloed. Hij kreeg na de blaastest een rijverbod van 5 uren.

SNELHEID

Tijdens een snelheidscontrole op de Sambeekseweg in Boxmeer zijn maandagmorgen 26 bestuurders bekeurd die te hard reden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 75 km/u waar 50 km/u is toegestaan. Tijdens de controle is de snelheid van 684 passanten gemeten.