Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 11-06-2001 Persberichten district Maastricht (RKey; 14.30) Maandag, 11 juni 2001

District Maastricht

Maastricht; fietsers botsen
Afgelopen zondagavond omstreeks 22,30 uur vond een aanrijding plaats op de Franciscus Romanusweg in Maastricht tussen twee fietsers (17 / 29) uit Maastricht. Beiden kwamen door nog onbekende oorzaak frontaal met mekaar in botsing en raakten beiden gewond aan het (voor-)hoofd. Ze werden voor medische verzorging overgebracht naar het ziekenhuis waar de hoofdwonden van beide fietsers moesten worden gehecht. Beide fietsers wisten / konden niet precies aangeven waardoor de aanrijding was gebeurd. Een werd ter observatie opgenomen en de ander wilde dat niet en die ging dan ook huiswaarts.

Eijsden; ingebroken
Afgelopen nacht, zondag op maandagnacht tussen 01.00 en 02.00 uur is ingebroken in een winkel aan de Breusterstraat in Eijsden. Inbrekers zijn de winkel door het forceren van een raampje binnengedrongen. Niet duidelijk is wat er precies is gestolen (moet nog allemaal precies worden nagekeken) maar vermoedelijk zijn de inbrekers aan de haal gegaan met electrische apparatuur en kleingeld. De politie stelt een onderzoek in.