Politiebericht Brabant-Noord: Oss 11-06-2001
Persbericht district Maasland

SNELHEIDSCONTROLE, HEESWIJK DINTHER

Bij een snelheidscontrole op de Hoofdstraat in Heeswijk Dinther zijn zondagmiddag 30 automobilisten bekeurd. In totaal passeerden 407 voertuigen de controlepost. De snelste reed 74 in plaats van 50 km/u.

MET AUTO TEGEN BOOM, BERGHEM

Een 22-jarige automobilist uit Koolwijk is zondagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Julianastraat in Berghem. De man reed omstreeks 20.30 uur in de richting van Oss toen hij in een bocht van de weg de macht over het stuur verloor. Hij draaide enkele malen om zijn as en kwam tegen een boom tot stilstand. Hij is ter observatie opgenomen in het Bernhovenziekenhuis in Oss.

BROMFIETSBESTUURSTER GEWOND BIJ AANRIJDING, OSS

Een 17-jarige bromfietsbestuurster is maandagmorgen gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Beiden reden omstreeks 07.35 uur in dezelfde richting over de Titus Brandsmalaan en raakten elkaar met de spiegels waardoor het meisje ten val kwam. Zij is voor onderzoek overgebracht naar het Bernhovenziekenhuis in haar woonplaats.

AUTO-INBRAAK, OSS

Bij een auto-inbraak op de Gasstraat in Oss is een autoradio gestolen. De toegang werd verkregen door een portierslot te forceren. De inbraak vond zondagavond plaats.