Persbericht

Evers 'stijgt' op in de Bertie Bassett's Ballon

In de week van 11 juni aanstaande gaat Edwin Evers, de populairste DJ van Radio 538 elke dag zijn ochtendshow van 06.00 ? 10.00 uur vanuit Europa's grootste hete luchtballon 'Bertie Bassett's' verzorgen. Bertie Bassett is dé personificatie van het originele merk van Engelse Drop en Winegums. Tijdens deze week maken luisteraars kans om een spectaculaire ballonvaart te winnen door naar de studio te bellen en het "woord van de dag" dat onder de mand bevestigd is, te noemen als ze de ballon zien vliegen.

Twee weken voordat Evers in de ballon vliegt, zal er op Radio 538 uitgebreid aandacht besteed worden aan deze ludieke actie door middel van een speciaal ontwikkelde reclamespot. Luisteraars kunnen een 0900-nummer bellen en dienen een specifieke vraag te beantwoorden. De antwoorden op de vragen zijn te vinden op de verpakking van de Bassett's producten.

Radio 538 bereikt met het programma "Evers staat op" iedere dag zo'n 800.000 luisteraars. Bertie is met zijn ballonlengte van 45 meter een imposante verschijning in de lucht. Dus stem uw radio vanaf week 22 af op Radio 538 en Bassett's.