** Persuitnodiging **
PLANET TIVOLI Wenen
11 - 12 juni 2001
Planet Tivoli 2001: de jaarlijkse conferentie voor gebruikers van Tivoli Systems.

Dit jaar wordt Planet Tivoli met als centraal thema Managing E-business Infrastructure gehouden in Wenen van 11 tot 14 juni. Directieleden en klanten van Tivoli zullen de nadruk leggen op de kritische factor Technology Management bij het succes van E-business .

Tijdens Planet Tivoli heeft u de kans het laatste nieuws van Tivoli te horen; demonstraties van de nieuwe Tivoli technology te zien en kennis te maken met executives. Tevens kunt u deelnemen aan de ronde tafel conferentie voor de pers waarbij onderwerpen rond E-business Infrastructure Management worden aangesneden.

U vliegt op maandag 11 juni naar Wenen. Na de Solutions Showcase* in de middag, bent u uitgenodigd om in het ANA Grand Hotel met Tivoli managers te dineren. De volgende ochtend op dinsdag 12 juni, kunt u de plenaire sessies bijwonen gevolgd door een persconferentie tijdens het lunchuur.

Dinsdagmiddag kunt u met Tivoli managers praten over een breed scala aan technologische onderwerpen. David Murphy, president Tivoli Systems en Lou D'Ambrosio, senior vice-president Sales & Marketing van IBM Software Group, zijn beschikbaar voor interviews. Daarnaast kunt u deelnemen aan een selectie ronde tafel sessies.

Het programma:

Maandag 11 juni (middag )

· Planet Tivoli Solutions Showcase en technologie demonstraties
· Diner voor Europese pers in het ANA Grand Hotel
Dinsdag 12 juni (middag)

· Plenaire sessies met:

- David Murphy, president Tivoli Systems

- Kjell Nordstrom en Jonas Ridderstrale, auteurs van 'Funky Business'
- Stephan Carlquist, president Electrolux IT Solutions
- Bob Yellin, senior vice-president core technology, Tivoli Systems
Dinsdag 12 juni (lunchuur)

· Persconferentie met David Murphy, president Tivoli Systems en Lou D'Ambrosio, senior vice-president Sales & Marketing, IBM SWG.

Dinsdag 12 juni (middag)

· Ronde tafel conferentie en interviews. Bij de ronde tafels zullen IBM en Tivoli woordvoerders, klanten, business partners en analisten aanwezig zijn. Thema's zijn:

- Mobile device management

- Service delivery management

- E-business Infrastructure Management in verticale markten
Dinsdagavond kunt u ervoor kiezen terug te vliegen of te blijven voor een informeel diner in het Kunsthaus in Wenen.


*Indien u maandag de Solutions Showcase niet kunt bijwonen dan kan er een extra showcase georganiseerd worden op woensdag 13 juni om 10.30. U bent van harte welkom om de overnachting in Wenen als gast van Tivoli door te brengen.

Tivoli Systems neemt kosten die gemoeid zijn met het evenement voor haar rekening, inclusief retour vlucht, luchthaven transfers, accommodatie in het ANA Grand en maaltijden.

Mocht u deel willen nemen aan dit evenement of meer informatie over interviewmogelijkheden wensen, neemt u dan contact opnemen met Saskia Vijn, Brodeur Wordwide, tel 020 346 2000, mail svijn@nl.brodeur.com.