Roto Smeets de Boer NV

PERSBERICHT

2organize realiseert eerste fase www.luxaflex.com

Rotterdam, 11 juni 2001 - 2organize heeft onlangs de eerste fase van een internet project voor het merk Luxaflex® Window Fashions van Hunter Douglas opgeleverd. Hunter Douglas richt zich met dit A-merk via internet momenteel met uitgebreide informatie over de productlijnen op consumenten in 10 landen. 2organize kreeg de opdracht voor de website voor Luxaflex® W.F. eind vorig jaar. Doelstellingen voor de nieuwe website waren verhoging van de uitstraling en gebruiksvriendelijkheid, het toevoegen van meer primaire functionaliteit op de homepage en verbetering van de oriëntatie en navigatie. Na afronding van deze eerste fase staan nog diverse internet activiteiten voor de toekomst gepland en zal luxaflex.com worden verfijnd en uitgebreid met speciale sites voor dealers en hun professionele doelgroep.

Over Hunter Douglas
Hunter Douglas bestaat wereldwijd uit 145 ondernemingen en is vertegenwoordigd in ruim 80 landen. Er wordt ook wel gesproken van een 'wereldwijde federatie van onafhankelijk opererende ondernemingen'. De Hunter Douglas Groep (AEX: Hunt.Doug.) heeft haar hoofdkantoor in Rotterdam. Vanuit Rotterdam worden de belangrijkste marketing -en verkoopactiviteiten gecoördineerd. Luxaflex® Window Fashions, toonaangevend A-merk van Hunter Douglas, staat voor een breed assortiment decoratieve en functionele raambekleding, waarbij elk product op maat gemaakt wordt.

Over 2organize
2organize ondersteunt, op basis van haar ICT- en projectmanagementcompetenties, opdrachtgevers bij het optimaliseren en uitvoeren van hun klantgerichte communicatieprocessen. 2organize biedt opdrachtgevers oplossingen en diensten op het gebied van Content Management, Customer Relationship Management en Campagne Management. Hierbij verzorgt 2organize de communicatieactiviteiten via een breed scala aan media, waaronder internet, cd-rom, direct e- mail, direct mail en print. Dat deze werkwijze succesvol is, blijkt uit het vertrouwen dat 2organize krijgt van opdrachtgevers zoals Adobe, Sun, Nike, Philips en KPN. 2organize is een dochteronderneming van PlantijnCasparie, onderdeel van Roto Smeets De Boer NV. PlantijnCasparie is actief op het gebied van prepublishing, drukwerk en direct marketing.

Voor meer informatie over 2organize: http://www.2organize.com

Terug