Persbericht

Gouda, 11 juni 2001

Verzekeraar breidt dienstverlening uit met gemaksdiensten De Goudse introduceert unieke serviceformule

Verzekeraar De Goudse introduceert vandaag een unieke serviceformule in Nederland onder de naam James®. James® is een bundeling van woon- en gemaksdiensten, gecombineerd met kortingsregelingen, verzekerings- en beveiligingsproducten. Het is voor het eerst in Nederland dat dergelijke gemaksdiensten rechtstreeks door de consument kunnen worden aangeschaft.

James® speelt in op de behoefte van consumenten om met name diensten in en rondom het huis te laten regelen. Consumenten hebben steeds minder tijd en steeds meer geld. Zij willen hun kostbare vrije tijd dan ook niet meer besteden aan de verbouwing van of het onderhoud aan hun huis, reparatie, beveiliging, het regelen van allerlei noodzakelijke verzekeringen of het huishouden.

Wat biedt James®
James® regelt onder meer de verzekeringen, het repareren van een dakgoot, het onderhoud aan het huis, de beveiliging van het huis en het uitlaten van de hond. Daarnaast helpt James® bij het repareren van schade die aan de woning is ontstaan, bijvoorbeeld na wateroverlast. Klanten van James® hoeven voor deze producten en diensten slechts met één loket contact op te nemen en niet meer eindeloos met diverse organisaties te onderhandelen. Bovendien zorgt James® ervoor dat producten snel worden geleverd, reparaties goed worden uitgevoerd en dat hoge kwaliteit wordt geleverd. Klanten van James® kunnen tevens rekenen op fikse kortingen bij aanschaf van producten in geselecteerde winkels of bedrijven. De diensten van James® worden vooralsnog alleen in de Randstad aangeboden. Het is de bedoeling dat James® in de loop van volgend jaar voor heel Nederland beschikbaar wordt gesteld.

Partners van James®
James® is tot stand gekomen door een samenwerking tussen De Goudse, Essent Domestic Services, CED, SuperServer en Loyalty Profs. Al deze organisaties hebben jarenlange ervaring met de producten en diensten die nu onder James®-label worden aangeboden.

Initiatiefnemer De Goudse
James® is ontwikkeld door De Goudse en past in het beleid van De Goudse om niet alleen als verzekeraar verzekeringsproducten te verkopen, maar haar dienstverlening uit te breiden door ook met oplossingen voor haar klanten te komen. In dat kader heeft De Goudse al eerder Verzuim Manager® geïntroduceerd, waarmee bedrijven door middel van een totaalanalyse een advies wordt gegeven over een specifieke aanpak van verzuim. Dit in plaats van alleen het vergoeden van de kosten bij verzuim.