Lankhorst Public Relations

Zomerdromen bij Dorint Hotels & Resorts

Vrijgegeven voor publicatie
Nijmegen, 11 juni 2001

Vier nachten logeren - drie nachten betalen

Zomerdromen bij Dorint Hotels & Resorts

Dorint Hotels & Resorts biedt vakantiegangers tot eind augustus een aantrekkelijk verblijf in een aantal van haar drie-tot vijfsterren accommodaties: vier nachten logeren en maar drie betalen. De gast bepaalt zelf op welke dag hij aankomt. De hotels en resorts die aan deze actie deelnemen zijn terug te vinden in de flyer Zomerdromen 2001
- Kort & Goed!

Zomer-happy-weekend
Basis voor dit speciale arrangement is het Zomer-happy-weekend, d at bestaat uit twee overnachtingen met uitgebreid ontbijt en diner. Bij het reserveren van een verlengingsnacht, krijgt de gast automatisch de vierde nacht inclusief ontbijt gratis.

Van ontspanning tot cultuur
De keuze uit de arrangementen is groot. Zo biedt Dorint bijvoorbeeld World of Spa Hotels met zeer uitgebreide beauty- en wellness faciliteiten. Wie meer van actie houdt, zal zich het beste thuis voelen in een van de Dorint Sporthotels. Wandelen, fietsen, golf, tennis en tal van andere activiteiten zijn mogelijk. Liefhebbers van kunst en cultuur kunnen terecht in een van de Dorint Stadhotels.

Leaflet en reserveringen
De flyer Zomerdromen 2001 - Kort & Goed - kunt u aanvragen bij het Dorint Reserveringsbureau 0800-beldorint (0800-2353674). Hier kan de consument ook terecht voor verdere informatie of reserveringen.

Noot aan de redactie (