- PERSBERICHT -

Studentenwerk.nl, Van studenten Voor studenten!

Alphen aan den Rijn 12 juni 2001 Studentenwerk.nl heeft een nieuwe website die speciaal is opgezet om de student een handje te helpen bij het zoeken naar een vakantie of bijbaan. Omdat alle drie de medewerkers van studentenwerk.nl ook nog studenten zijn weten zij hoe leuk het is om geholpen te worden bij het zoeken naar een (bij)baan waar men veel geld verdient en ook nog wat te leert ook.

Sinds geruime tijd heerst er krapte in de arbeidsmarkt, waardoor bedrijven niet in staat zijn vacatures op te vullen. In dit proces wordt de student vaak vergeten terwijl deze doelgroep juist zeer gemotiveerd is om te werken. Studenten zijn daarnaast vaak flexibel en op zoek naar een baan die aansluit bij de opleiding en daarnaast ook nog goed verdient.

Studentenwerk.nl richt zich op studenten in en buiten de randstad. Op de interactieve website kunnen studenten zich inschrijven en gelijk zien bij welke baan ze passen. het gaat ons erom dat de studenten echt geholpen worden en dat ze in de vakantie nog even lekker naar het buitenland kunnen om het verdiende geld weer uit te geven!

Bedrijven kunnen kosteloos vacatures plaatsen op de website studentenwerk.nl, ze zien tevens gelijk de student profielen die bij de vacature past. Daarnaast is het mogelijk om direct studenten uit te nodigen voor een gesprek. Deze website is gebouwd door Ralf Nieuwehuizen (van de TU delft), ik had niet gedacht dat het zo goed zou werken

Over Studentenwerk

Studentenwerk is een intermediar tussen student en het bedrijfsleven. Het bedrijf bestaat uit drie werknemers, twee studenten van de Hogeschool Haarlem en een student van TU delft! Tot zover wordt er nog weinig geld verdient met de website. Nu de nieuwe website er is hebben we het wel wat zakelijker aangepakt. Maar we gaan eerst de studenten helpen aan een (bij)baan en dan zien we wel wat we eraan over houden!


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Hugo de Koning
Telefoon: 06 16 96 09 06
E_mail: hugo@studentenwerk.nl http://www.studentenwerk.nl